Н У Х Т

Студентка НУХТ – переможець V Української олімпіади з менеджменту в рамках глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ»

27 березня 2018

Студентка НУХТ – переможець V Української олімпіади з менеджменту в рамках глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ»

20-23 березня 2018 р. на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація», участь у якому взяла і команда студентів нашого університету.

Честь НУХТ захищали студенти магістратури зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» Олександр Веліканов, Марина Цьома та Наталія Ярошенко.

Другий етап Олімпіади складався з двох турів. Перший тур, тестовий, відбувся 21 березня на платформі e-learning, другий тур, 22 березня, передбачав виконання учасниками комплексних конкурсних завдань.

Паралельно із ІІ етапом Всеукраїнської олімпіади відбулася V Українська олімпіада з менеджменту серед молоді в рамках глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ», в якій у номінації «Система управління безпечністю харчових продуктів» взяли участь магістранти Олександр Веліканов і Марина Цьома.

Приємно відзначити, що серед учасників із усієї України, студентка нашого університетуМарина Цьома посіла І місце, а лауреатомV Української олімпіади з менеджменту серед молоді в рамках глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ» визначений Олександр Веліканов.

Підведення підсумків та нагородження учасників і переможців олімпіади здійснювали голова оргкомітету, проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України Сергій Кваша та декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко.

Вітаємо наших переможців і бажаємо нашій команді подальших творчих успіхів і нових перемог!

Опублікований: 27-03-2018
Читайте також:
Захист дипломів – початок професійного шляху нової плеяди кваліфікованих біотехнологів

Настав довгоочікуваний день для здобувачів освітнього ступеня «магістр» за освітньо-професійними програмами «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» і викладачів кафедри біотехнології і мікробіології – розпочалися цьогорічні захисти кваліфікаційних робіт. Позаду залишилися години кропіткої праці, пошуку необхідної літератури й ан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист дипломів – початок професійного шляху нової плеяди кваліфікованих біотехнологів 16 лютого 2024

Особливості дистанційного навчання, або, як поєднати корисне з приємним

Період неочікуваного і, як виявляється, тривалого карантину змусив кожного з нас змінити свій робочий ритм, налаштуватися на роботу на відстані – модерація роботи викладачів кафедр, перегляд освітньо-професійних програм і навчальних планів, консультування і перевірка курсових тощо. Крім того, за умов карантину доводиться дистанціюватися, обмежуючи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості дистанційного навчання, або, як поєднати корисне з приємним 09 квітня 2020

Затверджені рішення про присудження наукових ступенів

Незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію й карантинні обмеження, пов’язані з нею, протягом навчального року, що минув, плідно працювали спеціалізовані вчені ради університету, де захищали свої дисертаційні дослідження на здобуття наукових степенів доктора наук і кандидата наук, як науковці НУХТ і його відокремлених структурних підрозділів, та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Затверджені рішення про присудження наукових ступенів 12 липня 2021

Освітню траєкторію на наступне півріччя спланували здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки спланували свою освітню траєкторію на наступне півріччя. На традиційній зустрічі, ініційованій гарантом бакалаврської освітньо-професійної програми «Прикладна механіка», доцентом Сергієм Токарчуком, вони ознайомилися з переліком дисциплін вільного вибору, особливостями процедури їх обрання та мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітню траєкторію на наступне півріччя спланували здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 20 квітня 2023