Н У Х Т

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

25 лютого 2020

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції завершилися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проєктів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» заочної форми навчання.

Екзаменаційну комісію очолив доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» Національної академії медичних наук України Віталій Корзун. До складу комісії увійшли завідувачка кафедри, д.т.н., доцент Олександра Нєміріч, к.т.н., доцент Надія Кравчук, старший викладач Олена Матиящук.

Магістранти гідно представили проєкти закладів ресторанного господарства: кафе-кондитерських, спеціалізованих кафе, ресторанів першого класу, молодіжних кафе із впровадженням технологій страв, десертів і напоїв для дорослих та дітей.

Також здобувачі розглянули можливість проєктування у своїх закладах ресторанного господарства студій для проведення майстер-класів, спеціальних зон для дітей, тощо.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень підготовки здобувачів і за підсумками захистів усім був присуджений освітній ступінь «Магістр» з харчових технологій.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх висококваліфікованих, конкурентоспроможних випускників, зичить професійних злетів!

Опублікований: 25-02-2020
Читайте також:
Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління

21 листопада відбувся довгоочікуваний вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ (ННІ ЕіУ). Чому довгоочікуваний? Все просто – вечори цього структурного підрозділу нашого університету – це завжди інтрига, цікавий сюжет, до дрібниць виважена постановка, відмінна режисура, бездоганний смак, креатив і гумор, харизматична акторська...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління 21 листопада 2019

Відділ працевлаштування випускників НУХТ на «HR Brand Day» від UGEN

Щороку UGEN опитує студентів і нещодавніх випускників щодо їхнього досвіду працевлаштування та враження від пошуку роботи і стажувань. 16 червня на заході «HR Brand Day» агенцією UGEN були презентовані результати опитування «Очікування від роботодавця у 2022 році», а також спікери компаній розповіли, яких значних змін зазнав ринок праці через війн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відділ працевлаштування випускників НУХТ на «HR Brand Day» від UGEN 20 червня 2022

Різнопланові рішення актуальних екологічних проблем запропонували магістранти кафедри екологічної безпеки та охорони праці

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці 19 лютого розпочалися захисти магістерських робіт студентів денної форми навчання. Першими були студенти спеціальності 101 «Екологія» освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри біотехнології Навчально-наукового інституту екологічної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різнопланові рішення актуальних екологічних проблем запропонували магістранти кафедри екологічної безпеки та охорони праці 20 лютого 2019