Н У Х Т

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

25 лютого 2020

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції завершилися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проєктів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» заочної форми навчання.

Екзаменаційну комісію очолив доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» Національної академії медичних наук України Віталій Корзун. До складу комісії увійшли завідувачка кафедри, д.т.н., доцент Олександра Нєміріч, к.т.н., доцент Надія Кравчук, старший викладач Олена Матиящук.

Магістранти гідно представили проєкти закладів ресторанного господарства: кафе-кондитерських, спеціалізованих кафе, ресторанів першого класу, молодіжних кафе із впровадженням технологій страв, десертів і напоїв для дорослих та дітей.

Також здобувачі розглянули можливість проєктування у своїх закладах ресторанного господарства студій для проведення майстер-класів, спеціальних зон для дітей, тощо.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень підготовки здобувачів і за підсумками захистів усім був присуджений освітній ступінь «Магістр» з харчових технологій.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх висококваліфікованих, конкурентоспроможних випускників, зичить професійних злетів!

Опублікований: 25-02-2020
Читайте також:
Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу

8 грудня 2021 року за ініціативи в.о. завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбулася профорієнтаційна зустріч зі здобувачами освіти фахового коледжу. Гості кафедри в онлайні – студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (освітні програми «Готельне обслуговування» і «Ресторанне обслуговування») відокремленого струк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу 08 грудня 2021

Вебінар Web of Science: пошук і аналіз грантової підтримки

Кафедра фізики продовжує аналізувати можливості отримання різних грантів. Спочатку науковці кафедри (завідувачка Світлана Літвинчук і старший викладач Володимир Вишняк) стали учасниками вебінару «Особливості підготовки колаборативних проєктів для участі у конкурсах Горизонт 2020». А зараз став у нагоді ще більш розібратися у питанні надання гранті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар Web of Science: пошук і аналіз грантової підтримки 09 листопада 2020

Чергова зустріч на платформі Zoom

6 червня відбулося чергове засідання кафедри біотехнології і мікробіології, яке вже традиційно провели у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom. На засіданні обговорювалися вкрай важливі питання успішності здобувачів. Літня сесія – це завжди хвилююча та тяжка праця як для студентів, так і викладачів. Отже, колектив кафедри обгов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова зустріч на платформі Zoom 09 червня 2020

Подорож океаном рідної мови в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

8-9 листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ святкували День української писемності та мови. З цієї нагоди 8 листопада у коледжі відбулися: радіожурнал «Мова солов’їна», конкурс стінгазет, мовна вікторина «Подорож океаном рідної мови», літературний флешмоб. Традиційно 9 листопада викладачі та студенти п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож океаном рідної мови в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 12 листопада 2019