Н У Х Т

Урочисто зустрів своїх першокурсників колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

26 вересня 2022

Урочисто зустрів своїх першокурсників колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

23 вересня після загальноуніверситетської церемонії посвяти першокурсників у студенти НУХТ, нове поповнення студентської родини тепло вітали в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого.

Першокурсників поздоровили зі вступом до університету й початком нового важливого життєвого етапу директор інституту Сергій Блаженко, заступник директора з навчально-виховної роботи Юрій Вересоцький, завідувачі кафедр – мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна, машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Олександр Гавва. Від старшокурсників і студентського самоврядування інституту присутніх привітав голова студради гуртожитку, здобувач освіти за освітньо-професійною програмою «Прикладна механіка» Тарас Бутик.

А далі першачки вирушили на свої випускові кафедри, де познайомилися з викладачами, кураторами груп, отримали свої заліковки, дізналися про організацію навчального процесу й розклад занять та почули відповіді на всі свої питання щодо навчання.

Урочисто зустрів своїх першокурсників колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки. Свої перші студентські документи разом із теплими напутніми словами вони отримали від гаранта освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» магістерського ступеня Костянтина Васильківського.

Викладачі вітають першокурсників групи ПМ-1-1 у великій родині Національного університету харчових технологій і, особливо, на своїй випусковій кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки: «Від сьогодні для вас настає новий важливий життєвий етап, сповнений цікавих зустрічей і нових знайомств, дивовижних відкриттів і досягнень. Ще щонайменше чотири роки ми крокуватимемо разом зі вами, будемо поруч, коли ви зростатимете і, сподіваємось, разом якнайскоріше зустрінемо Перемогу та повернемося до мирного життя!».

Опублікований: 26-09-2022
Читайте також:
Визначено переможців І туру ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Кафедрою гуманітарних дисциплін підбито підсумки І туру ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Організатори зазначають, що учасники гідно змагалися за перемогу та виявилися неабиякими знавцями української мови. Переможцями стали: І місце – Софія Вовк, Ірина Сєдова, Софія Голуб (усі – Навчально-науковий інститут харчови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначено переможців І туру ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 28 грудня 2022

Майбутні біотехнологи продовжують підкорювати провідні профільні підприємства

Студенти 4-го курсу кафедри біотехнології і мікробіології Юлія Болкун і Володимир Третяк проходили навчальну практику на ПрАТ «Компанія Ензим» – найбільшому виробнику дріжджів в Україні. Компанія бере свій початок із далеких 1870-х років, коли на території сучасного заводу була заснована броварня. Уже у 1922 році завод почав випускати спиртові дріж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні біотехнологи продовжують підкорювати провідні профільні підприємства 07 лютого 2018

Наукові здобутки представили здобувачі під час роботи секції «Гуманітарні науки»

У рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулися засідання підсекцій «Історія України», «Історія української культури», «Філософія та соціально-політичні науки» секції «Гуманітарні науки». Здобувачі освіти предст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові здобутки представили здобувачі під час роботи секції «Гуманітарні науки» 07 квітня 2023

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ»

Наука й інновації завжди були двигуном прогресу в сучасному світі. У сфері виробництва харчової продукції вони грають особливо важливу роль. Тому прогресивні підприємства шукають інноваційні технології та рішення, щоб забезпечити якість та ефективність на всіх етапах виробництва продукції. З метою сприяння цьому процесу та об'єднуючи зусилля науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ» 01 листопада 2023