Н У Х Т

Усе про водневу економіку та енергетику дізналися викладачі і здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

01 жовтня 2021

Усе про водневу економіку та енергетику дізналися викладачі і здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Семінар «Воднева економіка та енергетика» для викладачів і здобувачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки провів провідний науковий співробітник Інституту теплоенергетичних технологій Національної академії наук України Олексій Дудник.

Слухачі дізналися про новий енергоносій – водень, що виробляється безпосередньо з використанням існуючих джерел енергії в різних країнах світу та знижує вплив постачання імпортного газоподібного, рідкого та твердого палива на економіку цих країн.

Зниження впливу постачання імпортованого палива на економіку України є дуже важливим фактором для національної безпеки та існування газотранспортної і нафтової систем постачання палива в умовах можливої небезпеки зниження їх наповнення.

Виробництво «зеленого» водню з використанням відновлювальних джерел енергії допомагає стимулювати інтерес до розроблення та впровадження цієї технології.

Централізована воднева енергетика базується на використанні водню, який транспортується по газотранспортних системах чистого водню та в суміші з природнім газом.

Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки висловлює щиру вдячність фахівцю за цікаву доповідь та презентацію!

Опублікований: 01-10-2021
Читайте також:
Випуск чотирнадцяти навчальних груп відбувся в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – випуск чотирнадцяти навчальних груп. З привітальним словом до випускників звернулися директорка коледжу Віра Кузнецова та голови державних кваліфікаційних комісій, а також роботодавці, батьки, викладачі, які привітали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск чотирнадцяти навчальних груп відбувся в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 02 липня 2021

Секретами успіху виробів для сендвічів поділилася технологиня міжнародної компанії з викладачами і здобувачами освіти кафедри готельно-ресторанної справи

Черговий науковий семінар на кафедрі готельно-ресторанної справи. Доповідачка – технологиня ТОВ «Лесаффр Україна», кандидатка технічних наук Тетяна Голікова з доповіддю «Вироби для сендвічів: секрети успіху». Аудиторія в онлайні – викладачі кафедри, здобувачі освітніх ступенів бакалавра і магістра спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секретами успіху виробів для сендвічів поділилася технологиня міжнародної компанії з викладачами і здобувачами освіти кафедри готельно-ресторанної справи 22 травня 2023

Професорка НУХТ увійшла до експертної групи з розроблення тестових завдань національного рівня для вступу до магістратури

У колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ з’явилася можливість безпосередньо взяти участь у процесі формування бази тестів національного рівня для вступу до магістратури за спеціальностями 073, 075, 076 в галузі знань 07 «Управління та адміністрування». За підсумками конкурсного відбору, що проводився Державною установо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка НУХТ увійшла до експертної групи з розроблення тестових завдань національного рівня для вступу до магістратури 10 квітня 2023

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками

Кроком до нового рівня професійної майстерності стала серія зустрічей здобувачів освіти міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми з представниками офісу з управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта» – керівником офісу, членом Американської ас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками 16 січня 2023