Н У Х Т

Вражаючий майстер-клас від студентів хіміків-технологів для гостей університету в День відкритих дверей

26 лютого 2018

Вражаючий майстер-клас від студентів хіміків-технологів для гостей університету в День відкритих дверей

24 лютого ініціативна група студентів хіміків-технологів 3-4 курсів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» гостинно приймала відвідувачів Дня відкритих дверей університету, і, сподіваємося, наших майбутніх студентів на кафедрі хімічних технології харчових добавок та косметичних засобів. П’ятеро студентів під керівництвом завідувача кафедри Георгія Сокольського демонстрували свої знання абітурієнтам та їх батькам у рамках майстер-класу про хімію та її практичні застосування. Зауважимо, що деякі гості відвідали кафедру вже вдруге (перший майстер клас успішно відбувся восени), що підтверджує користь і необхідність проведення такого формату профорієнтаційних заходів.

Вступне слово було, як і завжди, за завідувачем кафедри Георгієм Сокольським. Він розповів про цьогорічну можливість отримати додаткові бали при вступі на спеціальності університету та порадив взяти участі у Всеукраїнській олімпіаді НУХТ з хімії.

Слід відзначити креативність і запал ведучого Євгена Круглякова, цікаву розповідь та зразки власноруч виготовленої косметичної продукції Ольги Ткачук, а також майстерність у поясненні хімічних цікавинок від Ольги Чугай. Олена Савицька блискуче демонструвала хімічні досліди, що ілюстрували не тільки красу хімії як науки, а й були наочними демонстраціями практичних питань хімії. На гостей чекали цікаві питання, конкурси та призи. З цієї причини в запланований час було важко вкластися. Гості кафедри дуже активно реагували на запитання, і досить швидко розв’язали завдання щодо коефіцієнтів у рівнянні реакцій виверження хімічного вулкану з амоній біхромату, опадів «золотого дощу» тощо.

Наприкінці зустрічі учні отримали рекламні буклети з інформацією про спеціальність та  умовами вступу на неї, також мали нагоду поспілкуватись із студентами і розпитати їх про навчання у нашому університеті.

Викладацький і студентський колектив кафедри хімічних технології харчових добавок та косметичних засобів щиро вдячний усім, хто прийшов цього дня до них, і бажає успіхів на шляху до омріяної професії!

Опублікований: 26-02-2018
Читайте також:
Отримані знання на практиці випробовують здобувачі-екологи

Тривають виробнича та переддипломна практики здобувачів спеціальності 101 «Екологія». Базами практики в цьому навчальному році стали підприємства: ТОВ «Криворізький хлібокомбінат», ПАТ «Карлсберг Україна», ТОВ «Пирятинський сирзавод», ПрАТ «Славутський пивоварний завод», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Отримані знання на практиці випробовують здобувачі-екологи 29 січня 2021

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики

Здобувачі вищої освіти магістерського рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» захистили звіти з виробничої практики. Виробнича практика, як обов’язковий елемент освітньо-професійної підготовки, проходила з 16 січня по 26 лютого у провідних ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики 08 березня 2023

Неізольовані можливості студентів-маркетологів: тренди інтернет-маркетингу 2020

Студенти кафедри маркетингу – творча та цілеспрямована молодь, яка в курсі усіх подій, а особливо тих, що стосуються інтернет-трендів. Кажуть, тільки обмеж студента, як він почне навчатися. Може, самоізоляція – це такі ж рамки? Так чому ж не присвятити цей час саморозвитку? Аби уникнути освітнього голоду – найгіршої з дієт, багато освітніх компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неізольовані можливості студентів-маркетологів: тренди інтернет-маркетингу 2020 18 травня 2020

Наступний крок на шляху досягнення цілей

Допоки в університеті тривають захисти магістерських робіт здобувачі освітньо-наукових програм мають можливість надихнутися успіхом і позитивною енергетикою колег й перейти до реалізації власних амбітних задумів. На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наступний крок на шляху досягнення цілей 19 лютого 2024