Н У Х Т

Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

31 травня 2021

Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася лекція за участю експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Темою цієї лекції була обрана проблема утворення гліцидилових ефірів та 3-монохлорпропандіолу у харчових продуктах. Більшу увагу експерт приділив питанню вмісту цих сполук у кондитерських виробах із високим вмістом жиру та нормуванню їх вмісту згідно з Європейським законодавством.

Також експерт розповів про технологічні заходи та підходи під час розроблення рецептур і виробництва кондитерських виробів, які містять рослинні олії та продукти їх перероблення. Наприкінці лекції експерт дав відповіді на запитання учасників.

Колектив кафедри висловлює вдячність шановному експерту, Dr. Martin Ehret за участь у проєкті в рамках міжнародної програми організації SES (Senior Expert Service, Germany) та за лекції, які він прочитав у рамках проєкту.

Матеріали, наведені експертом, будуть використані під час підготовки лекційних занять, проведені наукових досліджень. Незважаючи на завершення проєкту, колектив кафедри сподівається на подальшу плідну співпрацю зі шановним експертом в інших міжнародних проєктах.

Опублікований: 31-05-2021
Читайте також:
Здобувачі освіти ознайомилися з екологічною складовою роботи фармацевтичної фірми «Дарниця»

Здобувачі магістратури та бакалаврату спеціальності «Екологія» разом із доцентками кафедри екології та екоменеджменту Оксаною Салавор та Оксаною Ничик відвідали фармацевтичне підприємство «Дарниця». Екскурсію для майбутніх екологів організувала випускниця кафедри, а нині експертка з фармацевтичної регуляції у Департаменті української реєстрації ПрА...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти ознайомилися з екологічною складовою роботи фармацевтичної фірми «Дарниця» 05 листопада 2025

Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів навчальний рік для здобувачів освітнього ступеню «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», розпочався з гостьової лекції з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів». Із особливостями органічного виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 вересня 2021

Відкрита лекція про сталий розвиток у харчових технологіях

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська провела для здобувачів групи ОП-4-7+СК спеціальності 181 «Харчові технології» відкрите лекційне заняття на тему «Сучасні підходи до виробництва дієтичних добавок в умовах екологічної відповідальності та сталого розвитку» з дисципліни «Технологія харчових та дієтичних добавок». Лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція про сталий розвиток у харчових технологіях 07 квітня 2025

Нові розробки та технології у ресторанному бізнесі: відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів

16 і 19 лютого 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «МАГІСТР» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві», денної форми здобуття освіти. Кваліфікаційні роботи здобувачів були присвяче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові розробки та технології у ресторанному бізнесі: відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів 21 лютого 2024