Н У Х Т

Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

31 травня 2021

Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася лекція за участю експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Темою цієї лекції була обрана проблема утворення гліцидилових ефірів та 3-монохлорпропандіолу у харчових продуктах. Більшу увагу експерт приділив питанню вмісту цих сполук у кондитерських виробах із високим вмістом жиру та нормуванню їх вмісту згідно з Європейським законодавством.

Також експерт розповів про технологічні заходи та підходи під час розроблення рецептур і виробництва кондитерських виробів, які містять рослинні олії та продукти їх перероблення. Наприкінці лекції експерт дав відповіді на запитання учасників.

Колектив кафедри висловлює вдячність шановному експерту, Dr. Martin Ehret за участь у проєкті в рамках міжнародної програми організації SES (Senior Expert Service, Germany) та за лекції, які він прочитав у рамках проєкту.

Матеріали, наведені експертом, будуть використані під час підготовки лекційних занять, проведені наукових досліджень. Незважаючи на завершення проєкту, колектив кафедри сподівається на подальшу плідну співпрацю зі шановним експертом в інших міжнародних проєктах.

Опублікований: 31-05-2021
Читайте також:
Було класно!

На гостинах на факультеті автоматизації і комп’ютерних систем побували студенти Київського фахового авіаційного коледжу. Зустрічали гостей біля головного корпусу НУХТ, далі знайомили з університетом і факультетом, презентували спеціальності та освітні програми випускових кафедр, а під час частування чаєм і кавою зі смаколиками невимушено поспілкув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Було класно! 04 жовтня 2024

Аспірант кафедри технології консервування здобув науковий ступінь «Доктор філософії»

Науковий навчальний рік в університеті завершився успішним захистом ще одного дисертаційного дослідження на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертацію «Розроблення технології розчинних напоїв на основі солодових екстрактів», виконану під науковим керівництво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології консервування здобув науковий ступінь «Доктор філософії» 19 червня 2024

How to turn a human into a fly?

Наші здобувачі освіти продовжують широко користуватися можливостями неформальної освіти. Днями магістранти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» разом із лекторкою дисципліни «Методи молекулярної біотехнології» Оксаною Скроцькою доєдналися до онлайн-лекції «How ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

How to turn a human into a fly? 22 березня 2024

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників

Наставник академічної групи ОХ-1-2 кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Віталій Рачок привітав молодих здобувачів із успішним завершенням першого навчального року. Здобувачів привітали із успішним завершенням літньої сесії, яка відбувалася в online-режимі. А здобувачі у свою чергу поділилися враженнями від незвичних залікі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників 09 липня 2020