Н У Х Т

Уявити свій майбутній шлях у світі харчових технологій...

06 листопада 2024

Уявити свій майбутній шлях у світі харчових технологій...

5 листопада 2024 р. доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій і професорка кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек завітали з профорієнтаційним online-візитом до Горохівсього ліцею №1 ім. І. Я. Франка Горохівської міської ради Луцького району Волинської області.

Викладачки ознайомили старшокласників із можливостями, які відкриває перед ними наш університет. Школярі дізналися про широкий вибір освітніх програм, що дозволять здобути знання й навички у затребуваних напрямках, а також про поєднання традиційних та інноваційних методів навчання, які роблять освітній процес цікавим і практично орієнтованим. Особливий акцент був зроблений на перспективах національної та міжнародної академічної мобільності, а також на можливостях проходження практики на провідних вітчизняних і закордонних підприємствах.

Школярі отримали інформацію про підготовчі курси до складання НМТ 2025 року, ознайомилися з їх перевагами для вступу, форматом занять і переліком предметів, за якими здійснюється підготовка.

Учні дізналися про можливості для активного розвитку, особистісного зростання та насичене студентське дозвілля. Вони отримали запрошення на online майстер-клас, який відбудеться 6 листопада 2024 року, де зможуть долучитися до процесу виготовлення м'ясних виробів з м'яса равликів. Це чудова нагода ближче познайомитися з атмосферою навчання, відчути себе частиною студентської спільноти й відкрити для себе перспективи, що чекають на майбутніх вступників!

Наприкінці зустрічі учнів запросили приєднатися до соцмереж університету за QR-кодами та чату вступника. На завершення провели міні-вікторину, під час якої старшокласники відповідали на питання про університет. Найактивнішими були Софія Кудим і Софія Романюк, які здобули перемогу і отримають на згадку сувеніри з символікою НУХТу.

Викладачки вдячні директору Горохівсього ліцею №1 ім. І. Я. Франка Віктору Савчуку та заступниці з навчально-виховної роботи Ірині Тимчук за сприяння в організації цього заходу.

Сподіваємося, що ця зустріч стала чудовою нагодою для старшокласників ознайомитися з перспективами, які пропонує наш університет, та уявити свій майбутній шлях у світі харчових технологій.

Опублікований: 06-11-2024
Читайте також:
Практика – перша сходинка до професіоналізму

Усім відомо, що практика для здобувачів є важливою сходинкою до успішного професійного майбутнього, тому вона є невід’ємною частиною освітнього процесу. Свій перший унікальний практичний досвід четвертокурсники-біотехнологи Дар’я Синявська і Єфим Тагізада набували на ТОВ «ФЗ «БІОФАРМА», що розробляє і виробляє препарати з донорської крові людини, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика – перша сходинка до професіоналізму 15 лютого 2023

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила

Незважаючи на навчання оnline, наші магістранти все одно виконують лабораторні роботи своїми руками. Наприклад магістранти-біотехнологи удосконалюючи свої знання з дисципліни «Технологія лікарських косметичних засобів», випробовували технології приготування мила. Завдяки асистентці кафедри біотехнології і мікробіології Валерії Потапенко здобувачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила 09 грудня 2021

Плідна робота секції «Організація готельного та туристичного обслуговування»

4 квітня 2023 року працювала секція «Організація готельного та туристичного обслуговування» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Роботу секції відкрила завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцентка Ірина Мельн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна робота секції «Організація готельного та туристичного обслуговування» 05 квітня 2023

Звітує студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

17 лютого 2022 року відбулася конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. На порядку денному були питання: звіт голови студентської ради факультету Мелісси Корольчук і звіт голови студентської ради гуртожитку Миколи Бобака. На відеоконференції були присутні 90% делега...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітує студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 19 лютого 2022