5 листопада 2024 р. доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій і професорка кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек завітали з профорієнтаційним online-візитом до Горохівсього ліцею №1 ім. І. Я. Франка Горохівської міської ради Луцького району Волинської області.
Викладачки ознайомили старшокласників із можливостями, які відкриває перед ними наш університет. Школярі дізналися про широкий вибір освітніх програм, що дозволять здобути знання й навички у затребуваних напрямках, а також про поєднання традиційних та інноваційних методів навчання, які роблять освітній процес цікавим і практично орієнтованим. Особливий акцент був зроблений на перспективах національної та міжнародної академічної мобільності, а також на можливостях проходження практики на провідних вітчизняних і закордонних підприємствах.
Школярі отримали інформацію про підготовчі курси до складання НМТ 2025 року, ознайомилися з їх перевагами для вступу, форматом занять і переліком предметів, за якими здійснюється підготовка.
Учні дізналися про можливості для активного розвитку, особистісного зростання та насичене студентське дозвілля. Вони отримали запрошення на online майстер-клас, який відбудеться 6 листопада 2024 року, де зможуть долучитися до процесу виготовлення м'ясних виробів з м'яса равликів. Це чудова нагода ближче познайомитися з атмосферою навчання, відчути себе частиною студентської спільноти й відкрити для себе перспективи, що чекають на майбутніх вступників!
Наприкінці зустрічі учнів запросили приєднатися до соцмереж університету за QR-кодами та чату вступника. На завершення провели міні-вікторину, під час якої старшокласники відповідали на питання про університет. Найактивнішими були Софія Кудим і Софія Романюк, які здобули перемогу і отримають на згадку сувеніри з символікою НУХТу.
Викладачки вдячні директору Горохівсього ліцею №1 ім. І. Я. Франка Віктору Савчуку та заступниці з навчально-виховної роботи Ірині Тимчук за сприяння в організації цього заходу.
Сподіваємося, що ця зустріч стала чудовою нагодою для старшокласників ознайомитися з перспективами, які пропонує наш університет, та уявити свій майбутній шлях у світі харчових технологій.