Н У Х Т

Завідувач Підготовчого відділення НУХТ долучилася до обговорення аспектів реалізації концептуальних засад нової української школи

24 квітня 2018

Завідувач Підготовчого відділення НУХТ долучилася до обговорення аспектів реалізації концептуальних засад нової української школи

20 квітня 2018 рокуна базі КЗ «НВК «Потенціал» Оболонського району м.Києва відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Економіка і здоров’я в шкільній освіті», на яку була запрошена завідувач Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ Валентина Кудіна.

До участі також були запрошені: депутат Київської міської ради, член Координаційної Ради малого та середнього бізнесу при Кабінеті Міністрів України, голова ради громадської організації «Соціальний центр мікрорайону «Перспектива-Оболонь» Володимир Старовойт, керівник науково-дослідної роботи, доктор психологічних наук, професор Неоніла Побірченко, начальник відділу дослідження підготовки вчителів державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», кандидат педагогічних наук Світлана Кириленко, заступник директора ІППО КУ ім.Бориса Грінченка, кандидат психологічних наук, Олександр Кочерга та працівники органів управління освітою, науковці, викладачі, методисти обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, працівники районних (міських) методичних установ, керівники закладів освіти різних рівнів, учителі, працівники психологічної служби системи освіти, представники громадськості, інші зацікавлені особи.

Мета конференції – підсумки дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня за темою «Формування відповідального ставлення учнів гімназії до здоров’я в умовах ринкової економіки», презентація результатів роботи за темою дослідження,  обмін досвідом наукових та освітніх установ, закладів освіти та окремих педагогів щодо реалізації наскрізних освітніх ліній «Екологічна безпека і сталий розвиток» та  «Здоров’я і безпека» через партнерську кооперацію, перспективні напрями розроблення практичних механізмів партнерської кооперації в умовах реформування освіти України.

Пленарне засідання «Економіка і здоров’я як аспект реалізації концептуальних засад нової української школи» розпочалося з доповідей учасників конференції.

Із доповіддю «Здоров’я – ресурс професійного самовизначення та професійної самореалізації» виступила завідувач Підготовчого відділення НУХТ Валентина Кудіна. Виступ був присвячений висвітленню сутності професійного самовизначення, як вибору професії на основі аналізу, оцінювання внутрішніх ресурсів суб’єкта вибору і співвіднесення їх до вимог професії.

Далі робота продовжилась у секціях «На перетині економіки і здоров’я» та «Здоров’язбережувальний спектр НВК «Потенціал».

Фінал конференції – обмін думками у рамках круглого столу «Вектори відокремленості і єдності в системі координат «Економіка і здоров’я».

Наприкінці заходу завідувач Підготовчого відділення Валентина Кудіна отримала диплом учасника Всеукраїнської науково-практичної конференції «Економіка і здоров’я в шкільній освіті».

Опублікований: 24-04-2018
Читайте також:
Науковці НУХТ-експерти МОН взяли участь у вебінарі для експертів з експертизи проєктів досліджень і розробок

Науковці університету, що є експертами МОН з експертизи проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, які подаються для участі у конкурсах, що проводить Міністерство освіти і науки, професори Володимир Ковбаса, Володимир Зав’ялов, Олег Кузьмін взяли участь у спеціалізов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ-експерти МОН взяли участь у вебінарі для експертів з експертизи проєктів досліджень і розробок 13 листопада 2023

Забезпечено високий рівень практичної підготовки здобувачів першого курсу

За підтримки керівництва ПрАТ «МХП» у рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» протягом лютого-березня 2024 року було організовано проведення лабораторних робіт у Кулінарно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Забезпечено високий рівень практичної підготовки здобувачів першого курсу 18 березня 2024

Успішний фініш бакалаврів заочної форми навчання

17 лютого 2021 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася важлива подія для 52 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання – атестаційний екзамен. Перед початком екзамену тепло привітала здобувачів вищої освіти в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний фініш бакалаврів заочної форми навчання 19 лютого 2021

Зорієнтуватися у вирі освітніх пропозицій допоможуть наші викладачі

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Силка відвідала спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №152 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району міста Києва, де поспілкувалася з учнями 11 А класу (керівниця – Тетяна Кузьменко). Під час зустрічі обговорили умови вступу 2024 року. Викладачка розповіла про о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зорієнтуватися у вирі освітніх пропозицій допоможуть наші викладачі 26 квітня 2024