Н У Х Т

Практичний досвід у навчальний процес активно впроваджують у Навчально-науковому інституті харчових технологій

27 квітня 2018

Практичний досвід у навчальний процес активно впроваджують у Навчально-науковому інституті харчових технологій

Директор Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІ ХТ) Оксана Кочубей-Литвиненко, заступники директора Георгій Гончаров та Анастасія Пухляк, а також доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек, Тетяна Осьмак і Олена Красуля відвідали одне з найсучасніших та потужних молокопереробних підприємств України – ПрАТ «Вімм-Білль-Данн Україна» у м. Вишневе, що входить до міжнародної корпорації PepsiCo.

Знайомство з виробництвом проводила начальник відділу контролю якості Оксана Камінська, яка є випускницею НУХТ.

Дитячі рідкі та пастоподібні кисломолочні продукти ТМ «Агуша» в окремому приміщенні виробляють на сучасному автоматизованому технологічному обладнанні відомих фірм-виробників Tetra-Pak, Arsil, Index. Молочні продукти, що відомі споживачеві під торговими марками «Слов’яночка», «Чудо» виробляють в основному виробничому корпусі, нещодавно реконструйованому відповідно до вимог корпорації PepsiCo. Виробничий процес на підприємстві сертифікований за міжнародними системами якості та безпечності харчових продуктів.

Керівництво підприємства виявило зацікавленість щодо можливості отримання освіти в НУХТ як за денною формою навчання (дуальна освіта), так і за заочною, дистанційною формою навчання, з особливостями здобуття яких ознайомила працівників директор ННІ ХТ Оксана Кочубей-Литвиненко. Заступник директора з навчальної роботи і практичної підготовки Георгій Гончаров заручився підтримкою керівництва підприємства щодо проведення ознайомлювальної практики для студентів 2-го курсу ННІХТ, які навчаються за освітнім ступенем «бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

На вдяку та добру пам’ять викладачі кафедри подарували виробничникам власні наукові доробки – навчальні посібники та підручники.

Зустріч виробничників і науковців завершилася дегустацією молочних продуктів усіх торгових марок, що виготовляються на підприємствах корпорації.

Керівництво ННІ ХТ висловлює щиру подяку колегам-виробничникам!

Опублікований: 27-04-2018
Читайте також:
Дорогою добра прямують студенти Вінницького коледжу НУХТ

День Святого Миколая є одним із найулюбленіших усіма дітьми свят. На нього чекають мільйони малюків адже, окрім подарунків, він приносить у кожну оселю радість, надію, любов і щедро дарує кожному віру у здійснення найзаповітніших мрій, закладає в дитячі душі світлі почуття доброти і втіхи. У Вінницькому коледжі нашого університету стало гарною тра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дорогою добра прямують студенти Вінницького коледжу НУХТ 27 грудня 2019

І зі святами привітали, і про проблеми студентства поговорили

Прекрасна традиція підтримується впродовж багатьох років у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету. Студенти-активісти самоврядування, талановиті гуртківці студії «Шанс» і театральної студії вітають колектив коледжу та смілян із новорічними святами. Справжній вертеп відтворюється на свято Нового року за старим стилем 14 січня. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І зі святами привітали, і про проблеми студентства поговорили 15 січня 2020

Міжнародні норми і правову базу ЄС з питань безпеки та гігієни праці впроваджують у навчальний процес наші викладачі

Міжнародна організація праці (МОП) – спеціалізована установа Організації Об'єднаних націй (ООН), що була заснована у 1919 році урядами різних країн для підтримки міжнародного співробітництва у справі забезпечення миру в усьому світі й зменшення соціальної несправедливості за рахунок поліпшення умов праці. У листопаді 2019 року МОП і Представництво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні норми і правову базу ЄС з питань безпеки та гігієни праці впроваджують у навчальний процес наші викладачі 25 вересня 2020

Із проходженням здобувачами технологічної практики ознайомилися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко і доцент Володимир Бахмач ознайомилися з проходженням здобувачами технологічної практики на парфумерно-косметичній фабриці «Ароза». Технологічна практика готує майбутніх спеціалістів до самостійного виконання обов’язків на першій посаді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із проходженням здобувачами технологічної практики ознайомилися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 30 вересня 2021