Н У Х Т

Практичний досвід у навчальний процес активно впроваджують у Навчально-науковому інституті харчових технологій

27 квітня 2018

Практичний досвід у навчальний процес активно впроваджують у Навчально-науковому інституті харчових технологій

Директор Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІ ХТ) Оксана Кочубей-Литвиненко, заступники директора Георгій Гончаров та Анастасія Пухляк, а також доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек, Тетяна Осьмак і Олена Красуля відвідали одне з найсучасніших та потужних молокопереробних підприємств України – ПрАТ «Вімм-Білль-Данн Україна» у м. Вишневе, що входить до міжнародної корпорації PepsiCo.

Знайомство з виробництвом проводила начальник відділу контролю якості Оксана Камінська, яка є випускницею НУХТ.

Дитячі рідкі та пастоподібні кисломолочні продукти ТМ «Агуша» в окремому приміщенні виробляють на сучасному автоматизованому технологічному обладнанні відомих фірм-виробників Tetra-Pak, Arsil, Index. Молочні продукти, що відомі споживачеві під торговими марками «Слов’яночка», «Чудо» виробляють в основному виробничому корпусі, нещодавно реконструйованому відповідно до вимог корпорації PepsiCo. Виробничий процес на підприємстві сертифікований за міжнародними системами якості та безпечності харчових продуктів.

Керівництво підприємства виявило зацікавленість щодо можливості отримання освіти в НУХТ як за денною формою навчання (дуальна освіта), так і за заочною, дистанційною формою навчання, з особливостями здобуття яких ознайомила працівників директор ННІ ХТ Оксана Кочубей-Литвиненко. Заступник директора з навчальної роботи і практичної підготовки Георгій Гончаров заручився підтримкою керівництва підприємства щодо проведення ознайомлювальної практики для студентів 2-го курсу ННІХТ, які навчаються за освітнім ступенем «бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

На вдяку та добру пам’ять викладачі кафедри подарували виробничникам власні наукові доробки – навчальні посібники та підручники.

Зустріч виробничників і науковців завершилася дегустацією молочних продуктів усіх торгових марок, що виготовляються на підприємствах корпорації.

Керівництво ННІ ХТ висловлює щиру подяку колегам-виробничникам!

Опублікований: 27-04-2018
Читайте також:
Знайомство кафедри експертизи харчових продуктів з київським ліцеєм №142

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга ознайомила 10-класників ліцею №142 м. Києва з нашим університетом і освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Ліцей має досить багату історію, адже був заснований ще в 1956 році. Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство кафедри експертизи харчових продуктів з київським ліцеєм №142 14 березня 2024

Здобувачі-фінансисти взяли участь у англомовному вебінарі НБУ

У нагоді стало якісне володіння англійською мовою майбутнім бакалаврам спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», які навчаються в англомовних групах: разом із доценткою кафедри фінансів Ганною Рогановою вони взяли участь у вебінарі НБУ, який проводився англійською мовою «Обіцянка децентралізації та роль центрального банку»/«The...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-фінансисти взяли участь у англомовному вебінарі НБУ 01 квітня 2021

Засідання вченої ради університету

27 вересня відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Анатолій Українець розпочав його з сумної ноти – рівно рік тому в лабораторному корпусі нашого навчального закладу спалахнула пожежа, яка забрала життя завідувача лабораторії кафедри технології зберігання і переробки зерна Лариси Чагарної. Ректор попросив присутніх вшанувати св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання вченої ради університету 27 вересня 2018

Пивоварня «2085 brewery» відкриває таємниці біотехнологічного процесу здобувачам

10 квітня студенти-біотехнологи ІІ курсу відвідали пивоварню «2085 brewery». Це невелике, але добре оснащене підприємство. Здобувачам освіти розповіли про технологічний процес і продемонстрували апарати для всіх етапів виробництва пива та як вони працюють. Майбутнім біотехнологам було цікаво дізнатися про те, як саме створюються різні смаки та вид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивоварня «2085 brewery» відкриває таємниці біотехнологічного процесу здобувачам 12 квітня 2023