Н У Х Т

Сесія триває: іспит з логістики та моніторингу виробництва продуктів м’ясної галузі успішно склали магістранти

09 червня 2020

Сесія триває: іспит з логістики та моніторингу виробництва продуктів м’ясної галузі успішно склали магістранти

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету продовжують здавати поточну екзаменаційну сесію в форматі Zоом-конференції.

6 червня здобувачі освітнього ступеня «Магістр» заочної форми спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» успішно склали іспит з навчальної дисципліни «Логістика та моніторинг виробництва продуктів м`ясної галузі».

Комісія у складі доцентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, лектора дисципліни Ігоря Страшинського, Оксани Топчій і Ольги Чернюшок задоволена рівнем підготовки майбутніх магістрів.

Опублікований: 09-06-2020
Читайте також:
Представники університету запрошуються на курс щодо грантової діяльності

У межах проєкту «Ініціатива Єднання» Cormack Consultancy Group оголошує набір на курс із отримання грантів для українських університетів. Курс реалізується за підтримки МОН і Фонду Президента України з питань освіти, науки та спорту. Мета навчальної програми – допомогти українським університетам у пошуку та залученні фінансових інструментів, а так...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники університету запрошуються на курс щодо грантової діяльності 28 липня 2022

Профорієнтація кафедри іноземних мов професійного спрямування

4 жовтня доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко зустрілася з учнями старших класів середньої школи І-ІІІ ступенів № 245 Оболонського району міста Києва. Майбутні вступники дізналися про переваги професії фахівця з харчових технологій, у тому числі в умовах війни, про спеціальності, за якими здійснюється підготовка здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація кафедри іноземних мов професійного спрямування 05 жовтня 2023

Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин

На кафедрі технології молока і молочних продуктів уже другий рік успішно продовжується практика запровадження елементів дуальної форми здобуття освіти, що передбачає поєднання навчання в університеті з навчанням на робочому місці на молокопереробному підприємстві. У 2019-2020 навчальному році тристоронній договір щодо підготовки фахівця освітнього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин 30 квітня 2020

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з фінською фірмою «Лейпурін» провела Міжнародну науково-практичну конференцію

3 березня в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Використання заквасок у технології хлібобулочних виробів», присвячена 135-річчю заснування НУХТ. Організаторами наукового заходу виступили кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, компанія «Лейпурін» та німецька фірма «BÖCKER». Конференція зібрала предст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з фінською фірмою «Лейпурін» провела Міжнародну науково-практичну конференцію 03 квітня 2019