Н У Х Т

Сесія триває: іспит з логістики та моніторингу виробництва продуктів м’ясної галузі успішно склали магістранти

09 червня 2020

Сесія триває: іспит з логістики та моніторингу виробництва продуктів м’ясної галузі успішно склали магістранти

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету продовжують здавати поточну екзаменаційну сесію в форматі Zоом-конференції.

6 червня здобувачі освітнього ступеня «Магістр» заочної форми спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» успішно склали іспит з навчальної дисципліни «Логістика та моніторинг виробництва продуктів м`ясної галузі».

Комісія у складі доцентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, лектора дисципліни Ігоря Страшинського, Оксани Топчій і Ольги Чернюшок задоволена рівнем підготовки майбутніх магістрів.

Опублікований: 09-06-2020
Читайте також:
Майстер-клас з брендування особистості від психологині-практика для HR-менеджерів

24 листопада 2021 року відбувся майстер-клас для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» з психологом-практиком Наталією Данильченко, яка спеціалізується на методиках транзактного аналізу. Наталія Данильченко представила цікаве дослідження «Теорія особистості в аналітичній психології Карла Юнга» ‒ складної та чарівної теорі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з брендування особистості від психологині-практика для HR-менеджерів 25 листопада 2021

Куратори першого курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завжди поруч зі своїми здобувачами

Ми сьогодні живемо у дуже не простий час, який вимагає від кожного зібраності та концентрації всіх ресурсів. Під час агресії, яку переживає наша країна, кожен громадянин працює на своєму місці і наближає нашу перемогу. Але всі ми потребуємо підтримки та колективного відчуття, що поруч знаходяться однодумці.  Особливу увагу викладачі кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Куратори першого курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завжди поруч зі своїми здобувачами 23 листопада 2022

Незрівнянний практичний досвід отримують здобувачі під час стажувань у провідних компаніях

Літо – це не лише час відпочинку, а й чудова можливість для самовдосконалення в обраній професії. Наші бакалаври після завершення третього курсу навчання за освітньо-професійною програмою «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» вже мають чимало теоретичних знань і базови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незрівнянний практичний досвід отримують здобувачі під час стажувань у провідних компаніях 16 вересня 2024

Як на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки ювілей НУХТ відзначали

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки взяла активну участь у святкуванні 135-річного ювілею університету та Дня працівників харчової промисловості. Роботи магістрів кафедри продемонстрували професійну підготовку майбутніх інженерно-технічних фахівців. Були представлені експериментальні стенди із робототехнічними програмованими комплексами. П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки ювілей НУХТ відзначали 18 жовтня 2019