Н У Х Т

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів успішно захистила дисертаційну роботу

01 листопада 2018

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів успішно захистила дисертаційну роботу

31 жовтня 2018 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи старшого викладача кафедри технології молока і молочних продуктів Уляни Кузьмик  (науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Наталія Ющенко).

Дисертаційна робота Ульяни Кузьмик присвячена удосконаленню технології паст кисломолочних із прянощами. Дисертантом розроблені рецептури солоних закусочних кисломолочних паст із застосуванням добавок із натуральних прянощів.

Підтримати дисертанта прийшли викладачі та аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів, студенти старших курсів і друзі.

Офіційні опоненти, доктор біологічних наук, професор кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Володимир Юкало, доктор технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, завідувач кафедри технологій переробки плодів, овочів і молока Харківського державного університету харчування та торгівлі Вікторія Погарська дали позитивні відгуки на дисертаційну роботу та відзначили актуальність теми і високий рівень проведених досліджень.

За результатами публічного захисту роботи та відповідей дисертанта на питання члени ради присвоїли Уляні Кузьмик науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.04– «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів».

Вітаємо Уляну Кузьмик і бажаємо  вагомих творчих успіхів у подальшій науковій роботі!

Опублікований: 01-11-2018
Читайте також:
Студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міського голови

20 травня у Вінниці відбулося загальноміське свято обдарованої молоді «Талант-2019». Привітали юних вінничан із здобутками у навчанні, творчості та спорті вінницький міський голова Сергій Моргунов і заступник голови обласної державної адміністрації  Ігор Івасюк, які вручили молодим талантам почесні відзнаки та грошові премії за сумлінне навчання. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міського голови 21 травня 2019

Нові ідеї з екологічної модернізації виробництв запропонували магістри

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Екологічна модернізація виробництва» магістрів спеціальності 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища». Онлайн-режим захисту не став на заваді студентам гідно представити курсові роботи, присвячені екологічній модернізації цілог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові ідеї з екологічної модернізації виробництв запропонували магістри 04 червня 2020

Серед лідерів з наукового потенціалу

Днями портал Освіта.ua оприлюднив щорічний рейтинг закладів вищої освіти України за показниками даних наукометричної бази Scopus. У рейтинговій таблиці українські університети ранжовані за індексом Гірша – кількісним показником, що базується на числі наукових публікацій і кількості їх цитувань. Згідно з результатами рейтингу 2025 року наш універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед лідерів з наукового потенціалу 30 травня 2025

Виїзне практичне заняття в умовах підприємства ТОВ «Bakery Food Investment»

Здобувачі групи ХЕ-3-12 освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» отримали можливість провести виїзне практичне заняття в умовах сучасного харчового підприємства в рамках вивчення дисципліни «Моніторинг виробничих процесів» під керівництвом лекторки, в.о. завідувача кафедри експертизи харчових продуктів О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне практичне заняття в умовах підприємства ТОВ «Bakery Food Investment» 19 квітня 2024