Н У Х Т

З прицілом на майбутнє працевлаштування

26 квітня 2023

З прицілом на майбутнє працевлаштування

Студенти груп 31-А та 41-К Полтавського фахового коледжу нашого університету відвідали  державне підприємство «Полтавський регіональний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Після проходження інструктажу вони оглянули спеціалізовані лабораторії та поспілкувалися з працівниками підприємства. Найцікавішими були лабораторії з перевірки стану води, повірки термометрів і гігрометрів, повірки манометрів, контролю електронного обладнання.

Майбутні фахівці з комп’ютерної інженерії та автоматизації ставили багато запитань про принцип дії і технології використання різних приладів, чим приємно здивували працівників лабораторій. Також здобувачі освіти змогли поспілкуватися з випускником коледжу Андрієм Багацьким, який працює на підприємстві.

Опублікований: 26-04-2023
Читайте також:
Нанотехнології – крок уперед чи в небуття?

Останнім часом у світову свідомість швидкими темпами увірвалось коротке слово з величезним потенціалом – «нано», яке здатне пробуджувати в уяві здогадки про найсильніші зрушення майже у всіх галузях науки та техніки, і водночас породжувати питання про те, як ці зміни можуть вплинути на етику, економіку, міжнародні відносини, повсякденне життя та ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нанотехнології – крок уперед чи в небуття? 20 листопада 2023

В університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії»

23-24 жовтня в університеті за ініціативи кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії». На конференції представлені доповіді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії» 24 жовтня 2018

Початок навчального процесу після завершення практики

1 жовтня, після завершення технологічної практики у здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів відновився навчальний процес. Сповнені вражень після проходження довготривалого високооплачуваного стажування на найсучасніших підприємст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Початок навчального процесу після завершення практики 04 жовтня 2021

Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

6 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу розгорнулося чергове яскраве й масштабне дійство – вперше дружна й велика факультетська родина організувала й провела Масляна-Fest. З самого ранку у технологічних лабораторіях панувала творча атмосфера – адже бажання позмагатися, чиї млинці найсмачніші, найкрасивіші, найтонші і,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 06 березня 2019