Н У Х Т

З прицілом на майбутнє працевлаштування

26 квітня 2023

З прицілом на майбутнє працевлаштування

Студенти груп 31-А та 41-К Полтавського фахового коледжу нашого університету відвідали  державне підприємство «Полтавський регіональний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Після проходження інструктажу вони оглянули спеціалізовані лабораторії та поспілкувалися з працівниками підприємства. Найцікавішими були лабораторії з перевірки стану води, повірки термометрів і гігрометрів, повірки манометрів, контролю електронного обладнання.

Майбутні фахівці з комп’ютерної інженерії та автоматизації ставили багато запитань про принцип дії і технології використання різних приладів, чим приємно здивували працівників лабораторій. Також здобувачі освіти змогли поспілкуватися з випускником коледжу Андрієм Багацьким, який працює на підприємстві.

Опублікований: 26-04-2023
Читайте також:
Нові горизонти наукових досліджень у кондитерській галузі

24 вересня відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організована колективом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з асоціацією «Укркондпром» і виставковою компанією «АККО Інтернешнл». Модератор наукового заходу, завідувач кафедри технології хлібопек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти наукових досліджень у кондитерській галузі 25 вересня 2025

Найвища сходинка п’єдесталу Міжнародної студентської Олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe» підкорена!

Завершився одинадцятий сезон Міжнародної студентської олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe-2021», що стартував 15 січня 2021 року. Протягом шести місяців учасники – понад 40 закладів вищої освіти і понад 400 студентів змагалися за право зустрітися у фіналі. Відокремлений структурний підрозділ «Вінницький фаховий коледж Національ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найвища сходинка п’єдесталу Міжнародної студентської Олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe» підкорена! 17 червня 2021

Алгоритм обрання вибіркових дисциплін для магістрантів освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства»

Відбулася зустріч завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолія Куца та гаранта освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» Віталія Прибильського зі здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної і заочної форм навчання. На зустрічі магістранти були ознайомлені з компонентами освітньої програми та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм обрання вибіркових дисциплін для магістрантів освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» 01 червня 2022

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи – бренд-шеф і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України

На кафедрі готельно-ресторанної справи у рамках вивчення дисципліни «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» за ініціативи лекторки дисципліни, доцентки Тетяни Нікітіної відбувся гостьовий лекторій «Відкриття нових закладів ресторанного господарства в умовах економічної кризи та воєнного стану». Гостьовий лектор – бренд-шеф мере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи – бренд-шеф і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України 26 жовтня 2023