Н У Х Т

Ризики перехресного забруднення: виявлення та мінімізація – викладачі актуалізують знання

22 липня 2025

Ризики перехресного забруднення: виявлення та мінімізація – викладачі актуалізують знання

Викладачі університету не втрачають нагоди ознайомитися з актуальними матеріалами навіть під час відпусток. Тож, не оминули увагою онлайн-тренінг за темою «Ризики мікробіологічного, алергенного, хімічного та фізичного перехресного забруднення – як їх виявити та мінімізувати», що відбувся 16-17 липня. Захід був організований для працівників виробничих підрозділів, технологів, розробників нових видів продукції, фахівців в області якості і безпечності харчових продуктів, групи HACCP, спеціалістів відділів закупівлі та збуту.

Разом із тренеркою, консультанткою по розробленню і впровадженню НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001 на підприємствах харчової промисловості, чинною аудиторкою Світланою Березовою (до речі, випускницею нашого університету) слухачі розглянули низку важливих питань.

У фокусі уваги були мікробіологічні, хімічні та фізичні небезпечні чинники, а також алергени, причини їх появи на харчовому підприємстві, оцінювання ризику мікробіологічного, хімічного, фізичного та алергенного перехресного забруднення; рекомендовані заходи в рамках програм-передумов і плану керування небезпечними чинниками по зменшенню ризику мікробіологічного, хімічного, фізичного та алергенного перехресного забруднення.

Наші викладачі підвищили обізнаність та професійну компетентність щодо сучасних вимог до якості та безпечності харчових продуктів, що стане їм у пригоді при викладанні обов’язкових і вибіркових компонент бакалаврських і магістерських освітніх програм.

Опублікований: 22-07-2025
Читайте також:
Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Більшість із нас обожнюють шоколад і вироби з нього. Першокурсники групи ХЧ-1.2 зі своїм куратором, асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Захаровим взяли участь у майстер-класі з виготовлення трюфельних цукерок, що відбувся в одному з найкрасивіших закладів України «Львівській майстерні шоколаду». Здобувачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 жовтня 2020

Ректор підписав накази про зарахування вступників до бакалаврату на місця державного замовлення

8 серпня завершився строк вибору місця навчання (виконання вимог до зарахування) вступниками до бакалаврату на бюджет. І вже сьогодні відбулося зарахування вступників на місця державного замовлення на основі повної загальної середньої освіти та на скорочену форму навчання для відкритих конкурсних пропозицій на основі здобутих освітніх ступенів «мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректор підписав накази про зарахування вступників до бакалаврату на місця державного замовлення 09 серпня 2024

Зустріч наставників груп зі здобувачами напередодні літніх канікул

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Юлія Бондаренко, Анна Грищенко та Олена Кохан, які є наставниками здобувачів академічних груп І-ІІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, напередодні літніх канікул провели зустріч  зі студентами своїх груп за допомогою конференції ZOOM. Головно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч наставників груп зі здобувачами напередодні літніх канікул 11 червня 2020