Н У Х Т

Кафедра технології цукру і підготовки води вітає бакалаврів-заочників із успішними захистами!

20 лютого 2025

Кафедра технології цукру і підготовки води вітає бакалаврів-заочників із успішними захистами!

19 лютого 2025 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форми здобуття освіти.

Екзаменаційна комісія працювала у складі в.о. завідувача кафедри технології цукру і підготовки води, доцентки Інни Карпович (голова ЕК), професорки кафедри Наталії Гусятинської, доценток кафедри Ірини Крапивницької та Світлани Шульги.

Здобувачі освіти представили практично цінні роботи: Ганна Бардіянова ґрунтовно пропрацювала проєкт технічного переоснащення продуктового відділення ТОВ «Краєвид» Згурівського цукрового заводу з метою покращення якості цукру та підвищення його виходу; Галина Іващенко підготувала проєкт технічного переоснащення сокочисного відділення на ТОВ «Наркевицький цукровий завод» з метою підвищення ефекту очищення соку та збільшення виходу цукру; Аліна Тигипко запропонувала проєкт технічного переоснащення сокоочисного відділення Жданівського цукрового заводу з метою підвищення загального ефекту очищення дифузійного соку; проєкт станції водопідготовки питної води продуктивністю 10000 м3/добу розробив Богдан Домащук.

Випускники впевнено та обґрунтовано відповідали на запитання членів комісії, демонструючи високий рівень фахової підготовки.

Викладачі вітають здобувачів освіти з успішним захистом і здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр» та чекають їх на вступних іспитах до магістратури кафедри технології цукру і підготовки води.

Опублікований: 20-02-2025
Читайте також:
У Навчально-науковому інституті харчових технологій тривають перші організаційні зустрічі гарантів освітніх програм з першачками

Найчисельніша в університеті освітня програма «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «Бакалавр» цього року поповнилася ще 144-ма здобувачами, які вступили до НУХТ на основі повної загальної середньої освіти. Для першачків в університеті все нове, все незвідане, тому для досягнення успіхів у навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інституті харчових технологій тривають перші організаційні зустрічі гарантів освітніх програм з першачками 18 вересня 2023

Актуальна проблема впливу на персонал на гостьовій лекції гарантки освітньої програми

Сьогодні гарантка бакалаврської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу», професорка кафедри економіки праці та менеджменту Олена Драган на запрошення викладачки комісії економіки та менеджменту Відокремленого структурного підрозділу «Вінницький фаховий коледж НУХТ», к.е.н. Наталії Чеснік прочитала гостьову лекцію на тему «Технології ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальна проблема впливу на персонал на гостьовій лекції гарантки освітньої програми 28 жовтня 2025

Здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції апробують результати наукових досліджень

19 травня 2022 року відбулася ІI Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика», організатором і модератором якої виступила кафедра готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. У роботі конференції взяла участ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції апробують результати наукових досліджень 23 травня 2022

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО випускнику

19 квітня 2018 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся мітинг-реквієм з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому герою, випускнику коледжу Вадиму Мирінцю. Пам’ятний знак встановлено на фасаді навчального закладу. Участь у відкритті взяли батьки та друзі Вадима, студентський та педагогічний колективи. Спогадами про Вадима...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО випускнику 20 квітня 2018