19 лютого 2025 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форми здобуття освіти.
Екзаменаційна комісія працювала у складі в.о. завідувача кафедри технології цукру і підготовки води, доцентки Інни Карпович (голова ЕК), професорки кафедри Наталії Гусятинської, доценток кафедри Ірини Крапивницької та Світлани Шульги.
Здобувачі освіти представили практично цінні роботи: Ганна Бардіянова ґрунтовно пропрацювала проєкт технічного переоснащення продуктового відділення ТОВ «Краєвид» Згурівського цукрового заводу з метою покращення якості цукру та підвищення його виходу; Галина Іващенко підготувала проєкт технічного переоснащення сокочисного відділення на ТОВ «Наркевицький цукровий завод» з метою підвищення ефекту очищення соку та збільшення виходу цукру; Аліна Тигипко запропонувала проєкт технічного переоснащення сокоочисного відділення Жданівського цукрового заводу з метою підвищення загального ефекту очищення дифузійного соку; проєкт станції водопідготовки питної води продуктивністю 10000 м3/добу розробив Богдан Домащук.
Випускники впевнено та обґрунтовано відповідали на запитання членів комісії, демонструючи високий рівень фахової підготовки.
Викладачі вітають здобувачів освіти з успішним захистом і здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр» та чекають їх на вступних іспитах до магістратури кафедри технології цукру і підготовки води.