Н У Х Т

Оприлюднені правильні відповіді на тест ЗНО до магістратури з іноземних мов

12 липня 2018

Оприлюднені правильні відповіді на тест ЗНО до магістратури з іноземних мов

На сайті Українського центру  оцінювання якості освіти оприлюднені правильні відповіді на завдання єдиного вступного іспиту з іноземних мов для вступників до магістратури, що відбувся 11 липня по всій Україні.

Нагадаємо, що іспит проводився за технологією ЗНО та передбачав виконання екзаменаційної роботи з англійської або німецької, або французької, або іспанської мови. Його складали і понад 200 вступників до магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ за освітньо-професійними програмами «Економіка», «Міжнародні економічні відносини» і «Журналістика» та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм».

Використовуючи правильні відповіді на завдання тестів єдиного вступного іспиту з іноземних мов, учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з англійської, німецької, французької або іспанської мови, правильно виконавши всі завдання тесту, – 42 бали.

Результатом єдиного вступного іспиту стане рейтингова оцінка за шкалою 100-200 балів, визначена за виконання усього тесту. Рейтингові оцінки за виконання завдань єдиного вступного іспиту будуть встановлені лише тим вступникам, які подолають поріг тесту «склав/не склав».

Результати основної сесії єдиного вступного іспиту будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників не пізніше 25 липня 2018 року. Конкретна дата буде повідомлена додатково.

Зареєстровані учасники, які не змогли взяти участь в основній сесії єдиного вступного іспиту через поважні причини, можуть зареєструватися на додаткову сесію. Для цього необхідно протягом трьох робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, на території якого особа мала проходити тестування, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та заяву.

Опублікований: 12-07-2018
Читайте також:
В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

У межах навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» старші викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та Есма Халікова провели виїзне лабораторне заняття для студентів групи ХЕ 1-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» в акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт». ДП «Укрметртес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 05 грудня 2019

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш 15 жовтня 2019 року прочитала відкриту лекцію «Органічна косметика. Сучасний підхід у збереженні здоров'я, краси та молодості» з дисципліни «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» для студентів групи ХТ-І-16-Маг. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 17 жовтня 2019

Досвід європейських країн вивчали викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій

Викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша стажувалися на кафедрі технології та якості продукції росл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід європейських країн вивчали викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій 25 червня 2019

Деталі правильного маркування органічної продукції дізнавалися викладачі й магістранти

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів  взяли участь у онлайн-тренінгу «Маркування органічної продукції. Державний логотип для органічної продукції». До тренінгу також долучилися здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних продуктів». Тренінг був організований Міністерст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Деталі правильного маркування органічної продукції дізнавалися викладачі й магістранти 21 листопада 2023