Н У Х Т

Оприлюднені правильні відповіді на тест ЗНО до магістратури з іноземних мов

12 липня 2018

Оприлюднені правильні відповіді на тест ЗНО до магістратури з іноземних мов

На сайті Українського центру  оцінювання якості освіти оприлюднені правильні відповіді на завдання єдиного вступного іспиту з іноземних мов для вступників до магістратури, що відбувся 11 липня по всій Україні.

Нагадаємо, що іспит проводився за технологією ЗНО та передбачав виконання екзаменаційної роботи з англійської або німецької, або французької, або іспанської мови. Його складали і понад 200 вступників до магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ за освітньо-професійними програмами «Економіка», «Міжнародні економічні відносини» і «Журналістика» та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм».

Використовуючи правильні відповіді на завдання тестів єдиного вступного іспиту з іноземних мов, учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з англійської, німецької, французької або іспанської мови, правильно виконавши всі завдання тесту, – 42 бали.

Результатом єдиного вступного іспиту стане рейтингова оцінка за шкалою 100-200 балів, визначена за виконання усього тесту. Рейтингові оцінки за виконання завдань єдиного вступного іспиту будуть встановлені лише тим вступникам, які подолають поріг тесту «склав/не склав».

Результати основної сесії єдиного вступного іспиту будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників не пізніше 25 липня 2018 року. Конкретна дата буде повідомлена додатково.

Зареєстровані учасники, які не змогли взяти участь в основній сесії єдиного вступного іспиту через поважні причини, можуть зареєструватися на додаткову сесію. Для цього необхідно протягом трьох робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, на території якого особа мала проходити тестування, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та заяву.

Опублікований: 12-07-2018
Читайте також:
Оскароносний мультфільм на черговому movie club від  кафедри іноземних мов професійного спрямування

«Рататуй» – красивий, філігранний, атмосферний мультфільм 2007 року від студії Pixar обрали для movie club студенти групи ГС-2-9 ск та викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук. Головний герой – щур Ремі потрапляє до Парижу на кухню одного з найпрестижніших ресторанів міста. Там за допомогою звичайного прибиральника Лен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оскароносний мультфільм на черговому movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування 04 жовтня 2023

Стартував NUFT Career Chance-2023

22 березня розпочався традиційний кар’єрний івент нашого університету – Ярмарок Вакансій «NUFT Career Chance-2023», організований відділом працевлаштування випускників НУХТ. Роботу Ярмарку відкрив ректор Олександр Шевченко, який зазначив, що нині ринок працевлаштування трансформувався з кандидатського у ринок роботодавців. Наразі кількість вакансі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував NUFT Career Chance-2023 22 березня 2023

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу у Академії гостинності

У серпні-вересні 2023 року відбувся другий сезон програми «Академія гостинності міста Києва», організований для підготовки волонтерів у сфері туризму. Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва, Інна Вінніченко та Світлана Батиченко успішно опанували 10 модулів програми, де отримали знання щодо ролі волонтерства у розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу у Академії гостинності 02 жовтня 2023

Лекція професора St. Lawrence College для здобувачів освіти і викладачів НУХТ

Сучасні тенденції у суспільстві вимагають підготовки кваліфікованих і креативних фахівців, здатних до ефективної діяльності в умовах зростаючої конкуренції. Розширення спектру методів навчання здобувачів є одним із пріоритетних завдань НУХТ, зокрема проведення гостьових лекцій з іноземними партнерами сприяє розвитку міжнародної співпраці та взаємод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція професора St. Lawrence College для здобувачів освіти і викладачів НУХТ 15 березня 2024