22 вересня здобувачі першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з метою набуття нових навичок по виготовленню шоколадних цукерок і розширення знань щодо шоколаду разом із викладачками кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталією Стукальською та Владленою Михайленко в межах кураторської години відвідали Львівську майстерню шоколаду.
Цей майстер-клас був не лише солоденький, а й пізнавальний, оскільки першокурсники не лише оздоблювали кондитерські вироби, а й дізналися про новинки в кондитерській сфері, проблематику виготовлення та отримання шоколаду, чим корисний шоколад і скільки необхідно з’їдати його щодня, щоб бути завжди на позитиві та енергійним й, нарешті, їм розкрили секрет, чому саме трюфельні цукерки мають таку назву.
Щасливі й сповнені позитивних емоцій здобувачі та викладачки подякували за майстер-клас і вирішили прогулятися Києвом для кращого знайомства не лише з містом, а й один із одним.
Кураторки разом зі своїми групами, прогулюючись вечірнім Києвом, обговорювали важливі питання щодо подальшого навчання, правил роботи за допомогою дистанційної платформи Zoom. Більшого колориту їхній маленькій екскурсії надавали бронзові фігури, які символізують нашу столицю, тож здобувачі з цікавістю їх фотографували та йшли їхнім маршрутом. Після закінчення екскурсії, втомлені фізично, але сповнені позитивних емоцій, першокурсники вирушили додому готуватися до занять, дякуючи своїм викладачкам за приділений їм час.