Н У Х Т

Пізнавально-солодкий майстер-клас для першокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

23 вересня 2021

Пізнавально-солодкий майстер-клас для першокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 вересня здобувачі першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з метою набуття нових навичок по виготовленню шоколадних цукерок і розширення знань щодо шоколаду разом із викладачками кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталією Стукальською та Владленою Михайленко в межах кураторської години відвідали Львівську майстерню шоколаду.

Цей майстер-клас був не лише солоденький, а й пізнавальний, оскільки першокурсники не лише оздоблювали кондитерські вироби, а й дізналися про новинки в кондитерській сфері, проблематику виготовлення та отримання шоколаду, чим корисний шоколад і скільки необхідно з’їдати його щодня, щоб бути завжди на позитиві та енергійним й, нарешті, їм розкрили секрет, чому саме трюфельні цукерки мають таку назву.

Щасливі й сповнені позитивних емоцій здобувачі та викладачки подякували за майстер-клас і вирішили прогулятися Києвом для кращого знайомства не лише з містом, а й один із одним.

Кураторки разом зі своїми групами, прогулюючись вечірнім Києвом, обговорювали важливі питання щодо подальшого навчання, правил роботи за допомогою дистанційної платформи Zoom. Більшого колориту їхній маленькій екскурсії надавали бронзові фігури, які символізують нашу столицю, тож здобувачі з цікавістю їх фотографували та йшли їхнім маршрутом. Після закінчення екскурсії, втомлені фізично, але сповнені позитивних емоцій, першокурсники вирушили додому готуватися до занять, дякуючи своїм викладачкам за приділений їм час.

Опублікований: 23-09-2021
Читайте також:
Практичні навички отримують слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Продовжується навчання чергової групи на сертифікатній програмі «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». 5 листопада у рамках програми здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали сучасний заклад ресторанного бізнесу «Львівська майстерня шоколаду». Вони дізналися про практичні аспекти відкрит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички отримують слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 07 листопада 2024

Крок до мрії: сертифікати з підготовчих курсів НУХТ – бонус до вступу!

15 травня 2025 року відбулося вручення сертифікатів про успішне завершення підготовчих курсів Національного університету харчових технологій. Цьогоріч сертифікати отримали 76 слухачів, і що важливо – подія пройшла у змішаному форматі: як офлайн, в рамках Дня вступника НУХТ, так і онлайн, що дало можливість усім охочим долучитися незалежно від місц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок до мрії: сертифікати з підготовчих курсів НУХТ – бонус до вступу! 16 травня 2025

Ініціатива щодо проведення ChillTech Students Awards-2025 знайшла підтримку підприємців

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки у повному розпалі підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025. Днями доцент кафедри Олексій Пилипенко за підтримки Громадської спілки «Холодильна асоціація України» провів нараду з потенційними спонсорами та пояснив перспективи і завдання конкурсу. Зокрема, були представлені результати оп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ініціатива щодо проведення ChillTech Students Awards-2025 знайшла підтримку підприємців 11 листопада 2024

Голос покоління Z: відбувся вечір Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Щирою любов’ю до української мови був пронизаний цьогорічний вечір Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, який зібрав 13 листопада в актовій залі університету колектив інституту та його гостей – адміністрацію університету, викладачів, студентів, співробітників інших підрозділів НУХТ, випускників минулих років, бат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голос покоління Z: відбувся вечір Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 13 листопада 2019