Н У Х Т

Пізнавально-солодкий майстер-клас для першокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

23 вересня 2021

Пізнавально-солодкий майстер-клас для першокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 вересня здобувачі першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з метою набуття нових навичок по виготовленню шоколадних цукерок і розширення знань щодо шоколаду разом із викладачками кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталією Стукальською та Владленою Михайленко в межах кураторської години відвідали Львівську майстерню шоколаду.

Цей майстер-клас був не лише солоденький, а й пізнавальний, оскільки першокурсники не лише оздоблювали кондитерські вироби, а й дізналися про новинки в кондитерській сфері, проблематику виготовлення та отримання шоколаду, чим корисний шоколад і скільки необхідно з’їдати його щодня, щоб бути завжди на позитиві та енергійним й, нарешті, їм розкрили секрет, чому саме трюфельні цукерки мають таку назву.

Щасливі й сповнені позитивних емоцій здобувачі та викладачки подякували за майстер-клас і вирішили прогулятися Києвом для кращого знайомства не лише з містом, а й один із одним.

Кураторки разом зі своїми групами, прогулюючись вечірнім Києвом, обговорювали важливі питання щодо подальшого навчання, правил роботи за допомогою дистанційної платформи Zoom. Більшого колориту їхній маленькій екскурсії надавали бронзові фігури, які символізують нашу столицю, тож здобувачі з цікавістю їх фотографували та йшли їхнім маршрутом. Після закінчення екскурсії, втомлені фізично, але сповнені позитивних емоцій, першокурсники вирушили додому готуватися до занять, дякуючи своїм викладачкам за приділений їм час.

Опублікований: 23-09-2021
Читайте також:
Дистанційний формат – не завада плідній роботі вченої ради

28 березня 2024 року у дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з традиційного привітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та перейшли до розгляду питань порядку денного. Про наукову та інноваційну діяльність і підготовку наукових і науково-педагогічних кадрів вищої кваліфік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційний формат – не завада плідній роботі вченої ради 28 березня 2024

Інноваційні курсові проєкти магістрантів

Інновації в хімічній технології харчових добавок і косметичних засобів продемонстрували здобувачі магістратури під час виконання курсового проєкту. Комісія у складі професора кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Михайла Мілюкіна, гарантки освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні курсові проєкти магістрантів 09 червня 2022

Викладачі університету – у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ

У Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології». До складу екзаменаційної комісії увійшли доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш, в.о. директорки Кам’янец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ 16 лютого 2023

Професійні консультації від викладачів університету

Викладачі університету продовжують консультаційно підтримувати українських виробників. 2 листопада доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Олександр Рябчук і Олексій Пилипенко відвідали чергове харчове підприємство. Цього разу професійне консультування з модер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні консультації від викладачів університету 03 листопада 2023