Н У Х Т

Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії

12 березня 2024

Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології і екологічного контролю у складі асистентки кафедри біотехнології і мікробіології, аспірантки першого року навчання Ірини Ковшар і здобувачки другого року навчання, голови профорієнтаційного сектору студради Вікторії Кавун завітала до Межигірської гімназії №19.

Старшокласників ознайомили з нашим університетом і більш детально з кафедрою біотехнології і мікробіології та її освітніми програмами, надали їм корисну інформацію щодо працевлаштування наших випускників і актуальності спеціальностей НУХТ на ринку праці.

Гімназисти детально дізналися про можливості біотехнології, яка охоплює величезну кількість галузей, починаючи з харчової й закінчуючи фармацевтичною та енергетичною. Вони були вражені тим, як широко можна застосовувати біотехнологію, оскільки щороку винаходяться нові технології, які можна використовувати в інших галузях. 

Учасникам зустрічі розповіли про європейський підхід нашого університету до організації навчального процесу, де студенти можуть самостійно обирати дисципліни для опанування своєї спеціальності.

Оскільки в університеті готують не лише професіоналів, а й лідерів, навчання наших здобувачів освіти передбачає різноманітні дисципліни, де вони опановують навички керівництва, розроблення власних стартапів та організації власного бізнесу. Ірина Ковшар із захопленням ділилася власним досвідом участі у громадському житті.

Учні зацікавлено слухали, бо вибір професії – відповідальне рішення, яке може кардинально змінити життя. Наприкінці зустрічі, гімназисти отримали відповіді на всі свої запитання та контакти каналів комунікації, зокрема чату вступника у Телеграм. Крім того, дівчата запросили їх на весняні біотехнологічні студії, які незабаром розпочнуться в університеті.

Команда факультету висловлює подяку адміністрації Межигірської гімназії за допомогу в організації зустрічі та ознайомленні старшокласників ще з однією актуальною та крутою професією.

Опублікований: 12-03-2024
Читайте також:
Завершила роботу Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація»

Нещодавно в університеті завершила роботу Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація», яка працювала у рамках проєктів програми Еразмус+ «Політика та кращі практики Європейського Союзу з управління академічними проєктами» (101085243 – ProEU – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH) та «Екоменеджмент та екоком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершила роботу Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація» 11 грудня 2023

Креативні онлайн-лабораторні для першокурсників

Цьогоріч на кафедрі екологічної безпеки та охорони праці вперше лабораторні роботи проходять у режимі онлайн. Нелегко всім, але, напевно, найскладніше першокурсникам. І так все нове, незвідане і незрозуміле, а тут ще й лабораторки «по телевізору». Викладачі намагаються зробити так, щоб заняття мінімально відрізнялися від лабораторних у реалі. Зокр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативні онлайн-лабораторні для першокурсників 24 вересня 2020

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» довели, що Хелловін – надзвичайно комерціалізоване дійство

Тенденція запозичувати світові традиції набуває все більшої популярності на просторах нашої країни. Святкування Дня всіх святих, який ще називають Хелловіном, не є винятком. В останній день жовтня збірна група студентів першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із доцентом кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» довели, що Хелловін – надзвичайно комерціалізоване дійство 01 листопада 2018

Європейська система оцінювання

У  ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напряму успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які проходили за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експерти –  очіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейська система оцінювання 28 червня 2022