Н У Х Т

Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії

12 березня 2024

Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології і екологічного контролю у складі асистентки кафедри біотехнології і мікробіології, аспірантки першого року навчання Ірини Ковшар і здобувачки другого року навчання, голови профорієнтаційного сектору студради Вікторії Кавун завітала до Межигірської гімназії №19.

Старшокласників ознайомили з нашим університетом і більш детально з кафедрою біотехнології і мікробіології та її освітніми програмами, надали їм корисну інформацію щодо працевлаштування наших випускників і актуальності спеціальностей НУХТ на ринку праці.

Гімназисти детально дізналися про можливості біотехнології, яка охоплює величезну кількість галузей, починаючи з харчової й закінчуючи фармацевтичною та енергетичною. Вони були вражені тим, як широко можна застосовувати біотехнологію, оскільки щороку винаходяться нові технології, які можна використовувати в інших галузях. 

Учасникам зустрічі розповіли про європейський підхід нашого університету до організації навчального процесу, де студенти можуть самостійно обирати дисципліни для опанування своєї спеціальності.

Оскільки в університеті готують не лише професіоналів, а й лідерів, навчання наших здобувачів освіти передбачає різноманітні дисципліни, де вони опановують навички керівництва, розроблення власних стартапів та організації власного бізнесу. Ірина Ковшар із захопленням ділилася власним досвідом участі у громадському житті.

Учні зацікавлено слухали, бо вибір професії – відповідальне рішення, яке може кардинально змінити життя. Наприкінці зустрічі, гімназисти отримали відповіді на всі свої запитання та контакти каналів комунікації, зокрема чату вступника у Телеграм. Крім того, дівчата запросили їх на весняні біотехнологічні студії, які незабаром розпочнуться в університеті.

Команда факультету висловлює подяку адміністрації Межигірської гімназії за допомогу в організації зустрічі та ознайомленні старшокласників ще з однією актуальною та крутою професією.

Опублікований: 12-03-2024
Читайте також:
Дні франкофонії на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Наприкінці березня і на початку квітня в світі відзначаються Дні франкофонії. На жаль, в умовах тотального локдауну щорічний фестиваль «Французька весна в Києві» не проводиться уже другий рік, але доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування, викладачка французької мови Світлана Мусійчук разом із четвертокурсниками спеціальності «Туризм»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дні франкофонії на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 13 квітня 2021

Диджиталізований захист магістрів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 8 по 15 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися неперевершені захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної та заочної форми навчання спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві». Хоча карантинні обмеження, пов’язанні з Covid-19 ще тривають і переш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диджиталізований захист магістрів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2021

Четвертокурсники-біотехнологи закріпили на практиці знання з дисципліни «Основи екобіотехнологій»

Ніби вже кінець листопаду і грибна пора далеко позаду, але, виявляється, є місця, і що найдивовижніше, у густозаселеній частині Києва, де можна збирати гриби цілий рік. Ось і студенти-біотехнологи 4 курсу під керівництвом доцента кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Вікторії Красінько відвідали виробничий завод екзотичних грибів ТДВ «ЕСМАШ»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-біотехнологи закріпили на практиці знання з дисципліни «Основи екобіотехнологій» 27 листопада 2018

Як термоелектричний модуль поєднаний із технологією виробництва вина

17 грудня 2024 року заступник завідувача кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доцент Олексій Пилипенко і доцентка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ірина Бабич відвідали ліцей №59. Викладачі поспілкувалися з учнями двох 10-тих класів на тему майбутнього вибору професії та переваг навчання у Національному університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як термоелектричний модуль поєднаний із технологією виробництва вина 18 грудня 2024