Н У Х Т

Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

29 січня 2019

Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся комплексний державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції».

Комісію очолила доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ, кандидат технічних наук Надія Кравчук.

Студенти групи 4-ХП-06 виявили достатній і високий рівень знань із предметів, включених до екзамену. Продемонстрували вміння характеризувати заклади ресторанного господарства різних типів, складати меню, виробничі програми, графіки виходу на роботу, виконання технологічних та економічних розрахунків, характеризували форми обслуговування споживачів, види банкетів.

Комісія відзначила відмінні знання студентів: Анастасії Павлик, Даяни Тютюнник, Дарини Тимошенко, Валерії Ткаченко, Анни Калашник.

Студентам присвоєна кваліфікація технік-технолог з технології харчування.

Бажаємо випускникам успішного та щасливого майбутнього, вагомих звершень на професійному шляху.

Опублікований: 29-01-2019
Читайте також:
Серед переможців Всеукраїнського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» – студент спеціальності «Туризм»

14 листопада 2019 року на базі Національного торговельно-економічного університету відбувся ІІ Всеукраїнський конкурс стартапів «TourSystemUkrChallenge», який проводився за напрямами «Start-up. Tour» і «Hotel. Start-up». У конкурсі за напрямом «Start-up. Tour» брав участь студент 4-го курсу спеціальності «Туризм» Назарій Захарків, а за напрямом «H...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед переможців Всеукраїнського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» – студент спеціальності «Туризм» 18 листопада 2019

Мистецтво крізь війну…

Відомий музей Ханенків відкрив свої двері нашим здобувачам-механікам на арт-проєкт «Ковчег», який увібрав 20 графічних робіт відомого київського художника Віктора Гукайла. Ця виставка сучасного мистецтва, яка спонукає до роздумів про цінності – рідних і друзів, уподобання, враження, спогади… Але найбільше враження на студентів справили внутрішні і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво крізь війну… 27 грудня 2024

На кафедру автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління завітали гості

На кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління побували студенти Київського коледжу міського господарства Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Викладачі кафедри, доцент В’ячеслав Іващук та аспірант Володимир Полупан провели для них майстер-класи зі збирання електричних схем і дистанційного керуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедру автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління завітали гості 27 березня 2019

Співпраця кафедри експертизи харчових продуктів і ПНДЛ

4 листопада магістранти першого року навчання освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на своїх лабораторних заняттях разом із асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали Проблемну наукову-дослідну лабораторію НУХТ. Здобувачі ознайомилися із сучасним обладнанням – спектро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця кафедри експертизи харчових продуктів і ПНДЛ 05 листопада 2024