Н У Х Т

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

25 квітня 2019

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Лекцію для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитала менеджер фронт-офісу 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv» Ірина Кудрявченко, яка поділилася з майбутніми готельєрами своїми знаннями та досвідом.

Лектор розповіла історію готелю «Hilton Kyiv» і особливості його структури. Важливим питанням лекції також було висвітлення поняття «гостинність» за філософією Конрада Хілтона, адже готелі мережі у всьому світі відомі своїм гостинним підходом до надання послуг. Вміння бути гостинним часто визначає загальні перспективи, як окремого працівника підприємства, так і готелю загалом.

Ірина Кудрявченко поділилася з аудиторією цікавими подіями з життя колективу в робочій атмосфері та поза її межами. Наших студентів особливо надихнула інформація щодо можливості стажування у готелях мережі по всьому світу і світлини із життя фронт-офісу. Варто відзначити, що студенти слухали спікера, затаївши подих – реальні кейси, корисні інсайти та історії, що надихають.

Після завершення лекції Ірина Кудрявченко відвідала кафедру готельно-ресторанної справи і факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний Ірині Кудрявченко за чудову можливість дізнатися більше про улюблену справу всього життя для студентів і викладачів, й бажає ще більше професійних успіхів і досягнень та з нетерпінням чекає на нові зустрічі!

Опублікований: 25-04-2019
Читайте також:
Унікальний досвід співпраці викладачів з платформою International Center of Informatics and Computer Science

16 квітня на платформі International Center of Informatics and Computer Scienc) відбулося засідання The 6th International Conference on Computer Science, Engineering and Education Applications (6-ої Міжнародної конференції з комп'ютерних наук, техніки та освітніх програм, Варшава, Польща).           Організаторами та спонсорами конференції виступи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальний досвід співпраці викладачів з платформою International Center of Informatics and Computer Science 19 квітня 2023

Успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студенти спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса» Полтавського коледжу НУХТ

У Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету 30 січня 2017 року відбувся Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студентів денного відділення спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Для проведення екзамену була створена комісія під керівництвом досвідченого спеціаліста – технолога ТОВ «Глобинський м’яс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студенти спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса» Полтавського коледжу НУХТ 31 січня 2017

Чергове підтвердження рівня знань: іспити складають другокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 червня завідувачкою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професоркою Олександрою Нєміріч проведено екзамен з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів 2 курсу денної форми навчання. Екзамен відбувся в онлайн-форматі для забезпечення ідентифікації особи здобувача за допомогою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове підтвердження рівня знань: іспити складають другокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 червня 2020

Про розроблення безпечної продукції та експорт до інших країн розповіла нашим здобувачам освіти стейкхолдер

Чергову лекцію від стейкхолдера, керівниці технологічного відділу ДП «Zeelandia» в Україні, кандидатки технічних наук Наталії Савчук прослухали магістранти, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» і здобувачі освітньо-на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про розроблення безпечної продукції та експорт до інших країн розповіла нашим здобувачам освіти стейкхолдер 02 листопада 2020