Н У Х Т

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

25 квітня 2019

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Лекцію для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитала менеджер фронт-офісу 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv» Ірина Кудрявченко, яка поділилася з майбутніми готельєрами своїми знаннями та досвідом.

Лектор розповіла історію готелю «Hilton Kyiv» і особливості його структури. Важливим питанням лекції також було висвітлення поняття «гостинність» за філософією Конрада Хілтона, адже готелі мережі у всьому світі відомі своїм гостинним підходом до надання послуг. Вміння бути гостинним часто визначає загальні перспективи, як окремого працівника підприємства, так і готелю загалом.

Ірина Кудрявченко поділилася з аудиторією цікавими подіями з життя колективу в робочій атмосфері та поза її межами. Наших студентів особливо надихнула інформація щодо можливості стажування у готелях мережі по всьому світу і світлини із життя фронт-офісу. Варто відзначити, що студенти слухали спікера, затаївши подих – реальні кейси, корисні інсайти та історії, що надихають.

Після завершення лекції Ірина Кудрявченко відвідала кафедру готельно-ресторанної справи і факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний Ірині Кудрявченко за чудову можливість дізнатися більше про улюблену справу всього життя для студентів і викладачів, й бажає ще більше професійних успіхів і досягнень та з нетерпінням чекає на нові зустрічі!

Опублікований: 25-04-2019
Читайте також:
Вражаюче плідно працюють на карантині учасники наукового гуртка «Biotech»

Карантин – не час засмучуватися і байдикувати. Це унікальна можливість нарешті знайти час на давно забуті хобі, переглянути улюблений серіал чи фільм ще раз або, взагалі, почати вивчати щось нове, будь це іноземна мова чи гра на піаніно. Окрім цього перспектива «закрити усі хвости» здається все більш заманливою, і більшість студентів це успішно роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаюче плідно працюють на карантині учасники наукового гуртка «Biotech» 24 квітня 2020

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. На цей раз зібрання англомовного клубу було присвячене Thanksgiving Day і мало дуже святковий настрій. Засідання проходило у форматі за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club 03 грудня 2018

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінили рівень знань випускників Львівської філії НУХТ

У Львівській філії нашого університету відбувся захист дипломних проєктів здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолила професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Віра Дробот. До складу комісії увійшли також доцент кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінили рівень знань випускників Львівської філії НУХТ 20 лютого 2020

Впровадження дуальної системи освіти з досвіду німецько-української співпраці обговорили у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

2 квітня 2019 в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася конференція «Впровадження дуальної системи освіти при підготовці фахівців готельно-ресторанного спрямування з досвіду німецько-української співпраці» за участі: директора ТОВ «ЕЛМА» Рональда Маца лака,  керівника ТОВ «ЕЛМА» Даніеля Ель Фадгама, представника пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впровадження дуальної системи освіти з досвіду німецько-української співпраці обговорили у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 03 квітня 2019