Н У Х Т

Вагомий внесок науковців НУХТ в атестацію кадрів

28 листопада 2024

Вагомий внесок науковців НУХТ в атестацію кадрів

Науковці університету – доктори технічних наук, професори Галина Поліщук (кафедра технологій молока і молочних продуктів), Володимир Зав’ялов (кафедра процесів і апаратів харчових виробництв) та Олег Кузьмін (кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції) продовжують активно працювати в Експертній раді Міністерства освіти і науки України. Вони беруть участь у розгляді стратегічно важливих питань, пов’язаних з атестацією наукових кадрів агропромислового комплексу та продовольчого сектору.

Експертна рада МОН є ключовим дорадчим органом, що відіграє важливу роль у розвитку української науки. Її діяльність включає розгляд експертизи дисертаційних досліджень, перевірку їх відповідності державним вимогам, а також реагування на звернення фізичних та юридичних осіб щодо якості наукових робіт. Постійне залучення науковців НУХТ до цієї діяльності є сертифікатом високої довіри, визнання їх фахової експертизи та значного внеску у розвиток науки і освіти України.

Активна участь наших професорів у роботі Експертної ради підкреслює не лише їх професіоналізм, а й лідерські позиції університету у сфері наукових досліджень. Завдяки їх відданості відбувається забезпечення високого рівня об'єктивності та якості атестаційних процесів, що сприяє утвердженню української науки на міжнародному рівні.

Щиро вдячні Міністерству освіти і науки України за високу оцінку та довіру до наших науковців, а також за визнання їх вагомого внеску у формуванні майбутнього науки й освіти в Україні!

Опублікований: 28-11-2024
Читайте також:
Розпочинаємо набір до аспірантури і докторантури

Сьогодні стартував вступ до аспірантури і докторантури нашого університету. У 2023 році науковий ступінь доктора філософії в НУХТ можна здобути за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 144 «Теплоенергетика», 162 «Біотехнології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочинаємо набір до аспірантури і докторантури 21 серпня 2023

Чергове наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

19 грудня на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося чергове наукове свято – захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук аспірантом кафедри Оленою Циганковою, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 зі спеціальності 05.18.05 – «Технологія цукристих речовин та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 20 грудня 2019

Онлайн-Ярмарок Вакансій «Career Week NUFT-2020» завершив свою роботу

Цього року Ярмарок Вакансій відбувався впродовж насичених п’ятьох днів – з 17 по 21 листопада 2020, у форматі онлайн-трансляцій. Підтримали нашу ініціативу 25 компаній, топ-менеджери та фахові експерти яких провели для здобувачів освіти та випускників цікаві вебінари, мітапи, відео-презентації та лекції. Генеральними спонсорами кар’єрного тижня ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-Ярмарок Вакансій «Career Week NUFT-2020» завершив свою роботу 24 листопада 2020

XІХ міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах»

18 квітня 2023 р. в університеті відбулася XIХ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах», організована науковцями кафедри економіки праці та менеджменту. Під час роботи конференції викладачі, аспіранти та здобувачі освіти обговорили нагальні питання, проблеми та виклики, що стоять перед керівникам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

XІХ міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах» 20 квітня 2023