Н У Х Т

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

25 april 2019

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Лекцію для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитала менеджер фронт-офісу 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv» Ірина Кудрявченко, яка поділилася з майбутніми готельєрами своїми знаннями та досвідом.

Лектор розповіла історію готелю «Hilton Kyiv» і особливості його структури. Важливим питанням лекції також було висвітлення поняття «гостинність» за філософією Конрада Хілтона, адже готелі мережі у всьому світі відомі своїм гостинним підходом до надання послуг. Вміння бути гостинним часто визначає загальні перспективи, як окремого працівника підприємства, так і готелю загалом.

Ірина Кудрявченко поділилася з аудиторією цікавими подіями з життя колективу в робочій атмосфері та поза її межами. Наших студентів особливо надихнула інформація щодо можливості стажування у готелях мережі по всьому світу і світлини із життя фронт-офісу. Варто відзначити, що студенти слухали спікера, затаївши подих – реальні кейси, корисні інсайти та історії, що надихають.

Після завершення лекції Ірина Кудрявченко відвідала кафедру готельно-ресторанної справи і факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний Ірині Кудрявченко за чудову можливість дізнатися більше про улюблену справу всього життя для студентів і викладачів, й бажає ще більше професійних успіхів і досягнень та з нетерпінням чекає на нові зустрічі!

Published on: 25-04-2019
Read also:
Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних  і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 3 квітня відбувся практичний майстер-клас «Харчові волокна. Практичний досвід використання в м'ясній промисловості». Захід був організований у колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» – ексклюзив...

READ YOURSELF

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 05 april 2024

Лекція від стейкхолдера для здобувачів кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів вищої освіти 4 курсу та магістрантів. На запрошення завідувача кафедри Володимира Ковбаси лекцію «Хлібопекарська промисловість України: становлення і сучасний стан» прочитав генеральний директор, голова ради об'єднання підприємств хлібопе...

READ YOURSELF

Лекція від стейкхолдера для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 october 2020

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»!

8 квітня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р., організатором якої цьогоріч вперше був наш університет. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 48 робіт із 23 закладів вищої осв...

READ YOURSELF

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»! 12 april 2021