Н У Х Т

Практичні аспекти харчових технологій

15 february 2024

Практичні аспекти харчових технологій

У рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів-першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів за підтримки керівництва ПРАТ «МХП» організовано проведення лабораторних занять у Кулінарному R&D центрі МХП. Заняття проводяться згідно з розкладом занять для здобувачів першого курсу з 8 лютого по 14 березня викладачами кафедри і співробітниками ПРАТ «МХП».

Проведення лабораторних занять в умовах ефективного харчового підприємства є важливим елементом професійної підготовки майбутніх технологів. Реальне ознайомлення з сучасними інноваційними технологіями дозволяє наблизити зміст навчальних дисциплін до реального виробництва, сформувати у майбутніх фахівців необхідні професійні компетенції, посилити практичну спрямованість навчального процесу.

Кулінарний R&D центр МХП – це унікальний інноваційний простір, що не має аналогів у Європі. Під час занять здобувачі можуть ознайомитися з лабораторією сенсорного аналізу, демонстраційними кухнями, індустріальною кухнею та технологічним цехом.

Отриманий майбутніми харчовими технологами цінний досвід взаємодії з виробничим середовищем сприяє отриманню нових практичних знань. Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів щиро вдячна керівництву і співробітникам ПРАТ «МХП» за можливість знайомити майбутніх технологів з інноваціями в м`ясопереробній галузі і сфери HoReCa.

Published on: 15-02-2024
Read also:
Українки у науці, яким аплодує світ: здобувачка-теплоенергетик взяла участь у конференції

Здобувачка 4 курсу освітньої програми «Теплоенергетика та енергоефективні технології» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Софія Бойко взяла участь у конференції «Українки у науці, яким аплодує світ», присвяченій Міжнародному дню жінок та дівчат у науці. Захід організували Громадська організація Центр «Розвиток ...

READ YOURSELF

Українки у науці, яким аплодує світ: здобувачка-теплоенергетик взяла участь у конференції 29 february 2024

Зовнішніх стейкхолдерів залучає до проведення методичних семінарів кафедра експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів у режимі онлайн-конференції відбувся методичний семінар «Зміни у законодавстві України щодо безпечності харчових продуктів». Запрошена гостя – завідувачка лабораторії Українського науково-дослідного інституту «Ресурс» Олена Гавриленко. Під час семінару доцент кафедри Василь Сидор висвітлив основні питання ...

READ YOURSELF

Зовнішніх стейкхолдерів залучає до проведення методичних семінарів кафедра експертизи харчових продуктів 16 june 2021

Про організацію навчального процесу в університеті з 26 жовтня 2020 р.

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23 жовтня 2020 року м. Київ з 26 жовтня 2020 року віднесене до території, на якій установлений «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки. В університеті продовжується навчання в дистанційному режимі для всіх видів занять.

READ YOURSELF

Про організацію навчального процесу в університеті з 26 жовтня 2020 р. 23 october 2020