Н У Х Т

Магістри-заочники освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» підтвердили високий рівень своєї підготовки

25 лютого 2019

Магістри-заочники освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» підтвердили високий рівень своєї підготовки

21-22 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістерських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві».

Усього на захисті були представлені 7 випускних кваліфікаційних робіт. Захист відбувався в Екзаменаційній комісії, до складу якої увійшли викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Очолював ЕК доктор медичних наук, професор Віталій Корзун.

Під час захистів студенти продемонстрували досить високий рівень теоретичної та практичної підготовки. Кожна доповідь супроводжувалась візуальною презентацією проектних рішень і наукових результатів, отриманих студентами під час написання робіт. У доповідях студенти розповідали про свої творчі проектні задуми та їх економічну доцільність.

Усі студенти успішно захистили свої проекти і підтвердили свій освітній ступінь. Кафедра щиро вітає молодих магістрів із ресторанних технологій і сподівається почути про їх нові досягнення у галузі ресторанного господарства!

Опублікований: 25-02-2019
Читайте також:
Здобувачі Кам’янець-Подільської філії НУХТ здобули освітній ступінь «Бакалавр»

Відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» у Кам’янець-Подільській філії НУХТ. Екзаменаційну комісію очолила доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш. До складу Екзаменацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі Кам’янець-Подільської філії НУХТ здобули освітній ступінь «Бакалавр» 10 лютого 2022

Лауреатом конкурсу «Кращий студент України» стала студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) Анастасія Бакун взяла участь у конкурсі «Кращий студент України», організованому ВМГО «Студентська республіка», Народно-демократичною лігою молоді за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти та науки України. Цьогоріч фінал конкурсу відбувся у м. Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лауреатом конкурсу «Кращий студент України» стала студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 19 грудня 2018

Магістранти опановують інновації молокопереробної галузі разом із фахівцями-виробничниками

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася гостьова лекція, яку для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» прочитав головний технолог із очищення води ТОВ «Вінкар Сістемс», доктор технічних наук Юрій Змієвський. Лекція «Застосування мембранних процесів розділення у моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують інновації молокопереробної галузі разом із фахівцями-виробничниками 18 жовтня 2022

Професійна орієнтація здобувачів освіти фахових коледжів від кафедри готельно-ресторанної справи

Кафедра готельно-ресторанної справи сфокусована на профорієнтаційній роботі зі здобувачами фахових коледжів. Цього разу на відеозв’язку – Львів. 23 листопада до освітнього онлайн-простору Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій» завітали за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна орієнтація здобувачів освіти фахових коледжів від кафедри готельно-ресторанної справи 25 листопада 2021