Н У Х Т

13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ

12 лютого 2020

13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ

Вінницький коледж нашого університету урочисто відсвяткував 13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва.

Документи про освіту отримали 41 випускник спеціальності «Харчові технології», з них: 24 за освітньою програмою «Виробництво жирів і жирозамінників», 17 – «Виробництво харчової продукції» та 19 – спеціальності «Менеджмент».

Церемонія вручення дипломів розпочалася з  вітального слова директора коледжу Володимира Керницького.

За успіхи у  навчанні, активну участь у громадському та спортивному житті коледжу студенти-випускники були відзначені грамотами.

Хвилини суму й радості переживали усі випускники. Вони щиро дякували викладачам, батькам і керівникам за любов, підтримку і розуміння.

Привітати і розділити радість прийшли найдорожчі люди – батьки. На знак подяки і глибокої шани за набуті знання, практичний досвід, розуміння, терпіння та підтримку їх дітей, батьки вручили колективові коровай.

Святкового настрою своїми музичними дарунками додавали учасники гуртків художньої самодіяльності. Ще довго буде бриніти музика барв, спогадів про прекрасно прожиті в коледжі дні.

Дорогі друзі! Бажаємо вам подальших успіхів у здобутті вищої освіти, впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення усіх ваших мрій!

     

Опублікований: 12-02-2020
Читайте також:
Новий навчальний тиждень – новий лекторій із залученням фахівця-практика індустрії гостинності

30 вересня 2024 р. у рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» лекторка, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Кирпіченкова організувала онлайн-лекторій для здобувачі освіти другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Гостьова спікера, шеф-кондитерка кондитерської «Cake Production» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний тиждень – новий лекторій із залученням фахівця-практика індустрії гостинності 03 жовтня 2024

На кафедрі фізики стартував новий науковий рік

Викладачі кафедри фізики, завідувачка кафедри Світлана Літвинчук і доцент Михайло Лазаренко розпочали новий науковий рік із участі в організації та проведенні Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми фізики, математики, інформатики та методики їх навчання», присвяченої 90-річчю від дня народження кандидата фізико-математичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі фізики стартував новий науковий рік 31 січня 2023

Успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студенти спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса» Полтавського коледжу НУХТ

У Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету 30 січня 2017 року відбувся Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студентів денного відділення спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Для проведення екзамену була створена комісія під керівництвом досвідченого спеціаліста – технолога ТОВ «Глобинський м’яс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студенти спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса» Полтавського коледжу НУХТ 31 січня 2017

До Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності УНР

Український інститут національної пам’яті підготував інформаційні матеріали до Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності Української Народної Республіки, які люб’язно надає для ознайомлення. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності УНР 20 січня 2023