Н У Х Т

13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ

12 лютого 2020

13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ

Вінницький коледж нашого університету урочисто відсвяткував 13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва.

Документи про освіту отримали 41 випускник спеціальності «Харчові технології», з них: 24 за освітньою програмою «Виробництво жирів і жирозамінників», 17 – «Виробництво харчової продукції» та 19 – спеціальності «Менеджмент».

Церемонія вручення дипломів розпочалася з  вітального слова директора коледжу Володимира Керницького.

За успіхи у  навчанні, активну участь у громадському та спортивному житті коледжу студенти-випускники були відзначені грамотами.

Хвилини суму й радості переживали усі випускники. Вони щиро дякували викладачам, батькам і керівникам за любов, підтримку і розуміння.

Привітати і розділити радість прийшли найдорожчі люди – батьки. На знак подяки і глибокої шани за набуті знання, практичний досвід, розуміння, терпіння та підтримку їх дітей, батьки вручили колективові коровай.

Святкового настрою своїми музичними дарунками додавали учасники гуртків художньої самодіяльності. Ще довго буде бриніти музика барв, спогадів про прекрасно прожиті в коледжі дні.

Дорогі друзі! Бажаємо вам подальших успіхів у здобутті вищої освіти, впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення усіх ваших мрій!

     

Опублікований: 12-02-2020
Читайте також:
Корисна інформація та щирі усмішки: навчальні підрозділи продовжують профорієнтаційний марафон

Уже традиційно у форматі відеоконференції факультет автоматизації і комп’ютерних систем організував заходи для майбутніх вступників і всіх охочих ближче познайомитись із нашим навчальним процесом. 13 лютого 2021 року декан факультету Андрій Форсюк і викладачі випускових кафедр – автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління та інформа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисна інформація та щирі усмішки: навчальні підрозділи продовжують профорієнтаційний марафон 16 лютого 2021

«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води

Кожний день протягом тижня на кафедрі технології цукру і підготовки води невпинно проходили захисти – магістранти представляли свої дипломні роботи на розгляд Екзаменаційній комісії. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води 26 лютого 2020

Подорож в світ професій від Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

9 листопада у місті Хмельницькому за ініціативи Хмельницького обласного центру зайнятості при Міністерстві соціальної політики України відбувся інтерактивний профорієнтаційний захід «Подорож в світ професій (ярмарків професій)» для учнів загальноосвітніх закладів. Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ представили заступник дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож в світ професій від Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 12 листопада 2018

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів

Завершилася професійна практика здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів». У своїх звітах здобувачі висвітлили питання щодо організації виробництва, контролю якості сировини і гот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів 24 лютого 2023