Н У Х Т

Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

05 грудня 2019

Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Теоретичні знання – це добре, але використовувати їх у практичних ситуаціях – найкращій спосіб запам’ятати вивчене. Тому, студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчаться застосовувати отримані знання з англійської у реальних професійних ситуаціях. З усіма цими завданнями впоралися студенти груп ГС 1-1, 1-2 та 1-4 на додаткових заняттях з англійської мови, які проводила доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування Інна Форостюк.

Вони виступали в ролях адміністраторів, офіціантів, менеджерів, відвідувачів ресторану, приймали замовлення від клієнтів по телефону, вирішували складні ситуації з незадоволеними гостями, шукали помилки у рахунках за готельний номер. Справа нелегка, але цікава. І ці навички дуже знадобляться їм у майбутньому.

Опублікований: 05-12-2019
Читайте також:
Стейкхолдери відзначають високий рівень знань і практичних навичок магістрів кафедри готельно-ресторанної справи

11 лютого на кафедрі готельно-ресторанної справи у форматі відеоконференції розпочалися публічні захисти кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Тепло привітали «перших ластівок» серед магістрів в.о. завідувачки кафедри Лариса Шаран і головуюча Ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери відзначають високий рівень знань і практичних навичок магістрів кафедри готельно-ресторанної справи 15 лютого 2021

Науковці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки презентують результати досліджень

Аспірант третього року навчання Дмитро Михайличенко та науковці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, професор Валентин Петренко і доцент Віталій Філоненко 9-10 жовтня 2024 року виступили з доповідями «Використання органічного циклу Ренкіна для забезпечення електропостачання власних потреб котелень житлових комплексів», «Моделювання тепло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки презентують результати досліджень 14 жовтня 2024

Презентація кращих курсових робіт з дисципліни «Маркетинг»

21 лютого 2018 року у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету під керівництвом голови комісії фахових дисциплін економічного циклу Тетяни Чубін відбулася презентація кращих курсових робіт з дисципліни «Маркетинг». Свої роботи презентували студенти третього курсу групи МД15 Аліна Лепетуха, Марія Титаренко, Жанна Зелінська та Ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація кращих курсових робіт з дисципліни «Маркетинг» 21 лютого 2018

До обговорення проблемних питань долучаються наші викладачі

В останні дні минулого року за підтримки науково-виробничого журналу «Охорона праці» відбувся онлайн-форум «Безпека праці та здоров'я на роботі – 2020. Ризикоорієнтована система управління охороною праці: держава, підприємство, фахівці з охорони праці», у якому взяли участь викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці. Протягом двох днів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення проблемних питань долучаються наші викладачі 19 січня 2021