У рамках Паризької сільськогосподарської виставки-2023 відбувся Конкурс дегустації вин серед молодих спеціалістів – змагання серед молодих європейців, куди цього року були запрошені і представники з України.
Серед конкурсантів були і здобувачки освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Анастасія Галаніна і Тетяна Рудь, які за результатами змагань вийшли до першої десятки.
Вибитися у ТОП-10 з 70 претендентів з інших європейських країн було надзвичайно складно. Конкурс складався з чотирьох турів: потрібно було впізнати сорт винограду, клімат, де він культивувався, регіон виробництва, рік врожаю, передбачити ціну та, звичайно, надати повну описову характеристику вину. Наші здобувачки освіти чудово впоралися, адже вони ще тільки на другому курсі. Студентки щиро вдячні викладачам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства за допомогу у підготовці до конкурсу.
Пишаємося здобутками наших здобувачів освіти!