Н У Х Т

Розвиткові творчих здібностей майбутніх технологів сприяє науковий гурток кафедри фізики

28 грудня 2019

Розвиткові творчих здібностей майбутніх технологів сприяє науковий гурток кафедри фізики

На кафедрі фізики до наукової роботи залучаються здобувачі вищої освіти різних спеціальностей та курсів. У семестрі, що завершився, тут активно працював науковий гурток «Фізика в сучасних харчових технологіях».

Наукова діяльність гуртка спрямована на розвиток творчих здібностей майбутніх технологів із метою набуття ними фахових компетенцій, а також досвіду одержання знань та умінь через дослідження. На світлинах показані робочі моменти з діяльності гуртка. На одному із фото доцент Михайло Лазаренко обговорює отримані результати поточних досліджень, які будуть заслухані на найближчому науковому семінарі кафедри, і також доповідатимуться на Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів, що відбудеться 2-3 квітня 2020 року.

Здобувачі, які відвідують засідання наукового гуртка, мають можливість: ознайомитися з принципами, методами, інструментарієм наукової та дослідницької роботи; брати участь у науковому житті кафедри (написанні статей, тез доповідей, наукових робіт), що публікуються у різних наукових виданнях, у т.ч. закордонних; розвивати свої творчі здібності, виступаючи на наукових семінарах і конференціях, присвячених дослідженню найактуальніших питань із використання фізики в сучасних харчових технологіях; застосовувати набутий досвід дослідницької роботи в процесі подальшого навчання.

Опублікований: 28-12-2019
Читайте також:
Майстер-класи для майбутніх вступників…

30 та 31 січня 2018 р. викладачі та студенти спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ провели майстер-класи «Виробництво заварних тістечок» і «Розроблення та випікання тістечок із листкового тіста» для учнів 8-10-х класів КУ Сумської загальноосвітньої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи для майбутніх вступників… 01 лютого 2018

Українець не від народження, українець за духом: просвітницький захід кафедри іноземних мов професійного спрямування

18 лютого минула ювілейна дата – 70 років від дня народження Джеймса Мейса – американського історика, політолога, публіциста, професора університетів Мічигану, Гарварду, Колумбії, Іллінойсу та Києво-Могилянської академії, дослідника Голодомору в Україні, укладача доповіді Комісії Конгресу США з вивчення Голодомору 1932-1933 років. Завдяки йому весь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українець не від народження, українець за духом: просвітницький захід кафедри іноземних мов професійного спрямування 21 лютого 2022

Ресторанний бізнес: сервіс, маркетинг і аналітика на практиці

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся неймовірний гостьовий лекторій від успішної випускниці, стейкхолдерки, у минулому керуючої мережею закладів ресторанного господарства у Києві та Харкові, нині – власниці SМM-агенції «Vamede agency» Анни Василенко. Лекторка поділилася цінними інсайтами з власної практики: як знання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ресторанний бізнес: сервіс, маркетинг і аналітика на практиці 21 жовтня 2025

Нові парадигми суспільного розвитку обговорюють наші здобувачі-економісти

23 квітня 2021р. здобувачка третього курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління спеціальності 073 «Менеджмент» Анастасія Коцюрубська взяла участь у XХI Міжнародній науково-технічній конференції студентів, аспірантів і молодих учених «Дослідження і розробки у сфері машинобудівництва, енергетики і управління». Захід відбувся у Гомельс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові парадигми суспільного розвитку обговорюють наші здобувачі-економісти 26 квітня 2021