Н У Х Т

Розвиткові творчих здібностей майбутніх технологів сприяє науковий гурток кафедри фізики

28 грудня 2019

Розвиткові творчих здібностей майбутніх технологів сприяє науковий гурток кафедри фізики

На кафедрі фізики до наукової роботи залучаються здобувачі вищої освіти різних спеціальностей та курсів. У семестрі, що завершився, тут активно працював науковий гурток «Фізика в сучасних харчових технологіях».

Наукова діяльність гуртка спрямована на розвиток творчих здібностей майбутніх технологів із метою набуття ними фахових компетенцій, а також досвіду одержання знань та умінь через дослідження. На світлинах показані робочі моменти з діяльності гуртка. На одному із фото доцент Михайло Лазаренко обговорює отримані результати поточних досліджень, які будуть заслухані на найближчому науковому семінарі кафедри, і також доповідатимуться на Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів, що відбудеться 2-3 квітня 2020 року.

Здобувачі, які відвідують засідання наукового гуртка, мають можливість: ознайомитися з принципами, методами, інструментарієм наукової та дослідницької роботи; брати участь у науковому житті кафедри (написанні статей, тез доповідей, наукових робіт), що публікуються у різних наукових виданнях, у т.ч. закордонних; розвивати свої творчі здібності, виступаючи на наукових семінарах і конференціях, присвячених дослідженню найактуальніших питань із використання фізики в сучасних харчових технологіях; застосовувати набутий досвід дослідницької роботи в процесі подальшого навчання.

Опублікований: 28-12-2019
Читайте також:
Міжнародне стажування за програмою Erasmus+ в Університеті Західної Аттики (Греція)

Викладачки кафедри економіки праці і менеджменту – професорка Світлана Бурлуцька та доцентка Ліана Мазнік і здобувачки третього рівня вищої освіти Анастасія Рудова та Віолетта Резник успішно завершили тиждень міжнародної академічної мобільності у рамках програми Erasmus+ Programme Key Action 1- Mobility for learners and staff (Академічна мобільніст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування за програмою Erasmus+ в Університеті Західної Аттики (Греція) 23 червня 2025

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

28 лютого 2020 року в університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології». З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко та завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. Підтримати конкурсантів прийшли члени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» 03 березня 2020

Вирішення актуальних проблем галузі – мета кваліфікаційних робіт бакалаврів освітньої програми «Обладнання переробних і харчових виробництв»

15 червня 2020 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся перший захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньо-професійної програми «Обладнання переробних і харчових виробництв» із використанням платформи Zoom. Роботи д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вирішення актуальних проблем галузі – мета кваліфікаційних робіт бакалаврів освітньої програми «Обладнання переробних і харчових виробництв» 16 червня 2020