Н У Х Т

Заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили бакалаврські кваліфікаційні роботи

23 лютого 2023

Заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили бакалаврські кваліфікаційні роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології».

Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. До складу комісії також увійшли професори та доценти кафедри.

Здобувачі вищої освіти гідно представили кваліфікаційні роботи, які вони, не заважаючи на складні умови, старанно виконували протягом декількох місяців. У представлених роботах велика увага була приділена розширенню асортименту виробів, впровадженню раціональних ресурсозберігаючих технологій, встановленню сучасного енергозберігаючого обладнання з метою підвищення економічної ефективності виробництва. Особливу практичну цінність мали роботи, присвячені технічному переоснащенню діючих підприємств, на яких працюють здобувачі. Впровадження таких проєктів у виробничі умови сприятиме значному покращенню показників ефективності виробництва.

Попри всі хвилювання, здобувачі гідно представили свої роботи, а члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень їх підготовки.

Голова комісії Володимир Ковбаса привітав усіх здобувачів із присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр», побажав успіхів у професійній діяльності, закликав не зупинятися на досягнутому і продовжити навчання в магістратурі.

Опублікований: 23-02-2023
Читайте також:
Секція «Фінанси» 91-ї конференції молодих учених, аспірантів і студентів завершила роботу

8 квітня здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» взяли участь у 91-й Міжнародній конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Модератором секції «Фінанси» виступила доцентка кафедри фінансів Світлана Бойко. Здобувачі о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секція «Фінанси» 91-ї конференції молодих учених, аспірантів і студентів завершила роботу 09 квітня 2025

Вступникам на замітку: ми маємо найбільший максимальний обсяг держзамовлення за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Гей, вступники! А ви знаєте, що наш університет має найбільший максимальний обсяг держзамовлення в Україні за спеціальністю 181 «Харчові технології», а за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» входить до п’ятірки лідерів? Хочете вступити на бюджет, цікаво навчатися й гарантовано працевлаштуватися після отримання диплому? Тоді все пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: ми маємо найбільший максимальний обсяг держзамовлення за спеціальністю 181 «Харчові технології» 30 липня 2024

Українська вишиванка – національний оберіг, «молитва без слів», що об’єднує українців!

Щороку, третього четверга травня Україна святкує Всесвітній день вишиванки. Це свято національної єдності, метою якого є збереження споконвічних народних традицій  і об’єднання українців навколо вишиванки – святині, яка  несе в собі духовне багатство, традиційний зв’язок багатьох поколінь, що не переривається віками. Кожного року кафедра гуманітар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українська вишиванка – національний оберіг, «молитва без слів», що об’єднує українців! 21 травня 2020

Освітній проект #Farmak_Lab-2019 триває

19 квітня співробітники фармацевтичної компанії «Фармак» уже вчетверте провели зустріч зі студентами вищих навчальних закладів у рамках освітнього проекту #Farmak_Lab. На захід знову були запрошені студенти НУХТ спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» і 161 «Хімічні технології та інженерія», яких супроводжувала доцент кафедри біотехнологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній проект #Farmak_Lab-2019 триває 22 квітня 2019