Н У Х Т

Заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили бакалаврські кваліфікаційні роботи

23 лютого 2023

Заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили бакалаврські кваліфікаційні роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології».

Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. До складу комісії також увійшли професори та доценти кафедри.

Здобувачі вищої освіти гідно представили кваліфікаційні роботи, які вони, не заважаючи на складні умови, старанно виконували протягом декількох місяців. У представлених роботах велика увага була приділена розширенню асортименту виробів, впровадженню раціональних ресурсозберігаючих технологій, встановленню сучасного енергозберігаючого обладнання з метою підвищення економічної ефективності виробництва. Особливу практичну цінність мали роботи, присвячені технічному переоснащенню діючих підприємств, на яких працюють здобувачі. Впровадження таких проєктів у виробничі умови сприятиме значному покращенню показників ефективності виробництва.

Попри всі хвилювання, здобувачі гідно представили свої роботи, а члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень їх підготовки.

Голова комісії Володимир Ковбаса привітав усіх здобувачів із присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр», побажав успіхів у професійній діяльності, закликав не зупинятися на досягнутому і продовжити навчання в магістратурі.

Опублікований: 23-02-2023
Читайте також:
Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій рекомендував кандидатуру на посаду завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 травня 2019 року відбулися збори органу громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ. На порядку денному розглядалося питання про рекомендацію кандидатури претендента на заміщення вакантної посади завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Головою зборів був обраний проректор з на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій рекомендував кандидатуру на посаду завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 травня 2019

Навчально-виробниче заняття від фахівців компанії «Укрлендфармінг» на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

8 травня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося навчально-виробниче заняття, яке провели фахівці компанії «Укрлендфармінг» – одного з найбільших агрохолдингів України за обсягом земельного банку, який входить до ТОП-5 за обсягом експорту. У ході заняття від директора по персоналу Наталії Романенко студенти дізналися про тренд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-виробниче заняття від фахівців компанії «Укрлендфармінг» на кафедрі технології зберігання і переробки зерна 08 травня 2019

Магістрант кафедри обліку і аудиту – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік та оподаткування»

На базі Національної академії статистики, обліку та аудиту Держстату України відбувся фінальний етап ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік та оподаткування» у форматі науково-практичної конференції. На конкурс надійшла 141 студентська наукова робота з 70 вищих навчальних закладів України. Галузевою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант кафедри обліку і аудиту – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік та оподаткування» 25 квітня 2018

На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Студенти 2-го курсу 6-ї академічної групи Навчально-наукового інституту харчових технологій під час проходження ознайомлювально-виробничої практики разом із керівником практики, доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Наталією Ющенко відвідали одне із найбільш відомих підприємств молокопереробної галузі України – ТОВ «Люстдорф» (м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 17 лютого 2018