Н У Х Т

Відбулася підсумкова атестація випускників Підготовчого відділення

21 травня 2018

Відбулася підсумкова атестація випускників Підготовчого відділення

На Підготовчому відділенні Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету завершився навчальний рік. 19 травня 2018 року відбулася підсумкова атестація з математики та хімії, яку провела приймальна комісія університету.

Фахівці Підготовчого відділення висловлюють вдячність всім викладачам і слухачам за співпрацю та  бажають випускникам Підготовчого відділення стати студентами нашого університету.

Опублікований: 21-05-2018
Читайте також:
Гарантки Навчально-наукового інституту економіки і управління взяли участь в обговоренні освітніх програм коледжу НУХТ

1 березня гарантки освітньо-професійних програм «Менеджмент» к.е.н., доцентка Світлана Дунда та «Маркетинг» к.е.н., доцентка Світлана Розумєй долучилися до обговорення освітньо-професійних програм «Менеджмент» і «Маркетинг» відокремленого структурного підрозділу «Смілянський технологічний фаховий коледж Національного університету харчових технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарантки Навчально-наукового інституту економіки і управління взяли участь в обговоренні освітніх програм коледжу НУХТ 03 березня 2023

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції

У рамках першого дня форуму «BABY EXPO 2019» магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів відвідали 7-му галузеву конференцію «Дитяче харчування: доступність, безпечність, конкурентоспроможність». У конференції взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, центральних органів виконавчої влади, про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції 28 березня 2019

Традиційний захід кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у нетрадиційному форматі

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів склалося багато гарних традицій. Одна з них – проводити напередодні Великодня виховний захід, присвячений цьому священному для християн святу. Карантин вніс свої корективи у святкування, проте не завадив викладачам і студентам провести свій традиційний захід, дещо змінивши його формат. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційний захід кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у нетрадиційному форматі 22 квітня 2020

Пишаємось нашими випускниками: Юлія Олефіренко!

Нещодавно на офіційній сторінці «Дельта Вілмар Україна» з’явилася чергова публікація з серії «Гордість компанії», після прочитання якої у викладачів кафедри біотехнології і мікробіології також виникло відчуття гордості за свою вихованку. Адже зовсім недавно Юлія Олефіренко, а саме вона стала героїнею згаданої публікації, була студенткою і виконувал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пишаємось нашими випускниками: Юлія Олефіренко! 23 жовтня 2020