5 квітня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна зустрілася в онлайн-форматі зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Вінницького фахового коледжу НУХТ.
Старшокурсники дізналися про підготовку в університеті фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», перспективи майбутнього працевлаштування.
Викладачка запросила їх до вступу та подальшого навчання за презентованою освітньо-професійною програмою, розповіла про переваги навчання за скороченим терміном на ній, а також ознайомила з переліком необхідних документів для вступу.
Наприкінці зустрічі присутні отримали запрошення відвідати 8 квітня День відкритих дверей університету та долучитися до груп кафедри в соціальних мережах.
Зустріч була організована за сприяння завідувачки відділення технології та організації виробництва Вінницького фахового коледжу НУХТ Світлани Горбачової.