Н У Х Т

Київський молодіжний центр рекомендує вступникам спеціальності, за якими готують у НУХТ

06 серпня 2020

Київський молодіжний центр рекомендує вступникам спеціальності, за якими готують у НУХТ

Вступ, вступник, пріоритет, прохідний бал – чи не найпопулярніші слова наразі. І це не дивно, адже 1 серпня розпочалася реєстрація електронних кабінетів, а 13-го стартує процес вступу до закладів вищої освіти.

Дехто досі вагається, який університет обрати. Усі опції виглядають дуже привабливими, але як обрати ту єдину?

Київський молодіжний центр вирішив допомогти цьогорічним вступникам і вивчив освітні пропозиції провідних вишів.

Надзвичайно приємно, що серед рекомендацій для вступників освітня програма «Мехатроніка та робототехніка», за якою готують у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого нашого університету.

Зокрема, у повідомленні Центру говориться: «Навчально-науковий інженерно-технічний інститут організовує підготовку студентів за спеціальністю 131 «Прикладна механіка», яка дасть: фундаментальні теоретичні та практичні знання для вирішення найрізноманітніших технічних завдань; можливість приєднатися до гуртка «Мехатроніка», де надрукуєш на 3D-принтері власноруч спроєктовану модель, змонтуєш велику кількість промислових пневматичних та електричних схем, запрограмуєш автономну платформу на Arduino та найсучасніший Siemens S7-1500.

І це тільки початок твоєї подорожі в світ сучасних технологій! Цікаві проєкти, дружня команда та досвідчені наставники – це те, що може зробити твою вищу освітою цікавою, а студентські роки – незабутніми!..».

Ми вдячні Київському молодіжному центрові за високу оцінку й сподіваємося, вступники візьмуть до уваги цю рекомендацію, обираючи свою майбутню спеціальність!

Опублікований: 06-08-2020
Читайте також:
Сертифікація з Well-Being для освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

У липні-серпні 2024 року доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ірина Тюха відповідно до нового курсу «Управління благополуччям персоналу» для студентів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» пройшла факультативний онлайн-курс «The Science of Well-Being», підготовлений Yale University та запропонований освітньою платформою Co...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікація з Well-Being для освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 03 вересня 2024

У обговоренні співпраці закладів вищої освіти з ринком та їх інтеграції в ринкові програми взяли участь наші викладачі

На базі арт-простору НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» «Білка» відбулася Конференція «ЗВО: Співпраця в епоху 4.0», присвячена питанням співпраці закладів вищої освіти з ринком та між собою, інтеграції в ринкові програми, що пропонують бізнес-асоціації та адаптації закладів вищої освіти до ринкових змін. Участь у заході взяв доцент кафедри автоматиза...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У обговоренні співпраці закладів вищої освіти з ринком та їх інтеграції в ринкові програми взяли участь наші викладачі 20 січня 2020

Міжнародний досвід для освітніх і професійних перспектив у царині розвитку нішевого туризму переймали викладачі НУХТ

4 і 6 грудня 2024 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до міжнародного семінару «NICHE TOURISM», організованого кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету спільно з La Fondation pour la Formation Hôtelière (Швейца...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід для освітніх і професійних перспектив у царині розвитку нішевого туризму переймали викладачі НУХТ 11 грудня 2024

Нові профорієнтаційні рішення кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант освітньої програми «Технології харчування», професор Олег Кузьмін і асистентка Марія Омельченко відвідали Ліцей №15 міста Києва. Спочатку вони зустрілися з директором ліцею Валерієм Литвином, погодили план проведення профорієнтаційних заходів на 2024-2025 навчальний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові профорієнтаційні рішення кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 жовтня 2024