Н У Х Т

3D-друк, інновації та задачі: триває Smart-лекторій на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

07 листопада 2022

3D-друк, інновації та задачі: триває Smart-лекторій на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Докладно про практичні аспекти 3D-друку розповів представник німецького закладу вищої освіти, інженер з машинобудування кафедри симуляцій департаменту інноваційно прогресивного машинобудування Східно-Баварського технічного інституту Юрій Келавець.

Темою лекції-зустрічі був обраний новий і стрімко зростаючий напрям – «Практичні аспекти використання 3D-друку для вирішення технічних задач». Доповідач звернув увагу на пріоритетні задачі для опрацювання моделей у 3D-принтерах, висвітлив тему вибору матеріалів для друку, зробив порівняння різних методів формування 3D-об’єктів. Також лектор надав практичні рекомендації для реалізації етапів підготовки моделі до друку.

Слухачі долучилися до open-source руху 3D-друку у виробництві.

Активними учасниками лекторію були здобувачі освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спеціальностей 131 «Прикладна механіка», освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» та 133 «Галузеве машинобудування», освітньо-професійних програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв»,«Інжиніринг харчових виробництв».

Подію модерувала завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого, професорка Людмила Кривопляс-Володіна.

Учасники заходу висловлюють подяку фахівцю за професійне донесення складного матеріалу широкій аудиторії та  бажають успішно вирішувати нові задачі 3D-друку.

Smart-лекторій кафедри мехатроніки та пакувальної техніки продовжує активну роботу! Колектив кафедри запрошує всіх зацікавлених слухачів доєднатись до цієї ініціативи!

Працюємо і Перемагаємо!

Опублікований: 07-11-2022
Читайте також:
Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження 26 червня 2019

Мотивуючий візит студентів-екологів у ПрАТ «Українська технологічна компанія»

Студенти-екологи разом із завідувачем кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оленою Семеновою та  доцентом кафедри Оксаною Салавор відвідали ПрАТ «Українська технологічна компанія».  Українська технологічна компанія (УТК) – багатогалузеве підприємство, що здійснює свою діяльність на ринку промислових послуг України і ряду країн ЄС, СНД та у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючий візит студентів-екологів у ПрАТ «Українська технологічна компанія» 16 квітня 2019

Студенти-екологи долучилися до вирішення екологічних проблем молокопереробних підприємств

Період практики для студента – один із важливих етапів навчання, адже можна випробувати отримані в університеті знання. Ділом підтвердити теорію поспішили наші студенти-екологи, адже для 4 курсу розпочалася виробнича та переддипломна практики. Зокрема, Аліна Семенюк і Тетяна Яцюк намагалися впоратися з екологічними проблемами молокопереробних підп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-екологи долучилися до вирішення екологічних проблем молокопереробних підприємств 19 лютого 2018

Мікробний синтез лимонної кислоти: від А до Я

Опановувати ази фаху студенти-біотехнологи починають вже на 2 курсі в рамках дисципліни «Загальна біотехнологія». Дисципліна нелегка, але надзвичайно важлива, адже дає можливість досконало розібратися в біотехнологічних термінах, ознайомитися з усією багатоманітністю біотехнологічних процесів, усвідомити всі перспективи біотехнологічної науки та де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробний синтез лимонної кислоти: від А до Я 12 травня 2021