Н У Х Т

Школярі на зв’язку – профорієнтація онлайн триває!..

28 січня 2021

Школярі на зв’язку – профорієнтація онлайн триває!..

Навіть знаходячись на значній відстані від майбутніх вступників, викладачі кафедри біотехнології і мікробіології успішно продовжують свою профорієнтаційну діяльність, використовуючи можливості відеоконференцій Zoom.

Нещодавно вони із задоволенням провели чергові заплановані онлайн-зустрічі з учнями Ріпнинської ЗОШ (19 січня), ЗОШ №22 м. Хмельницький (26 січня) та Новоград-Волинської ЗОШ №2 (27 січня).

Викладацький склад кафедри представляв асистент Віктор Удимович, а студентів –  здобувачки кафедри Анна Ярова (магістрантка І-го року), Юлія Іванченко (студентка 3-го курсу) та Ірина Ковшар (голова студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю). Крім цього, на конференції з учнями Ріпнинської ЗОШ був присутній і доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці В’ячеслав Харченко, який представив до уваги школярів інформацію щодо особливостей навчання на своїй кафедрі.

Традиційно Віктор Удимович знайомив із різними спеціальностями, які пропонує Національний університет харчових технологій, продемонструвавши відеофільм «НУХТ – час обирати!», а далі детально презентував спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія». Упродовж презентації учні могли ознайомитись із перевагами цієї престижної, затребуваної на ринку праці спеціальності, перспективами навчання, аспектами матеріального та технічного забезпечення. Не забував фахівець розповісти і про культурно-масове життя на кафедрі. Упродовж онлайн-зустрічей неодноразово наголошувалося, що школярі можуть задавати як усні запитання, так і писати їх у чаті. Відповіді отримали всі зацікавлені учасники зустрічей.

Крім того, майбутні вступники могли ознайомитися з відеороликом, підготовленим профорієнтаційним сектором студради факультету, який очолює Анна Ярова. Це відео дозволило школярам відчути атмосферу проведення лабораторних робіт, а також виконання наукової роботи в науково-дослідній лабораторії та стерильному боксі.

Наприкінці зустрічей учнів запрошували взяти участь у запланованому онлайн-Дні відкритих дверей факультету біотехнології та екологічного контролю. Він відбудеться вже завтра, 29 січня о 17:00.

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології дуже раді, що змогли поспілкуватися зі старшокласниками вказаних закладів середньої освіти, сподіваються, що їх зустрічі були для них корисними та пізнавальними і з нетерпінням чекають на них в нашому університеті.

Опублікований: 28-01-2021
Читайте також:
Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу

25 березня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу 25 березня 2024

До участі у конкурсі «Молодий вчений року» запрошуються молоді науковці НУХТ

Із метою визнання досягнень молодих вчених України у різних галузях знань Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України оголосила проведення щорічного конкурсу «Молодий вчений року». Конкурс налічує чотири тематичні блоки, до яких входять 100 різних номінацій. У кожну номінацію мають право подаватися як молоді вчені, так і колективи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До участі у конкурсі «Молодий вчений року» запрошуються молоді науковці НУХТ 15 липня 2021

Усе про інноваційні інгредієнти для харчової промисловості дізналися здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів

16 березня у межах підготовки бакалаврів, магістрів і докторів філософії, які навчаються за освітніми програмами спеціальності 181 «Харчові технології», кафедрою технології молока і молочних продуктів була організована гостьова лекція, яку прочитав технолог ТОВ «Даніско Україна», випускник нашого університету Анатолій Бабій. Здобувачі освіти ознай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про інноваційні інгредієнти для харчової промисловості дізналися здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів 17 березня 2021

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність. Компанія Clarivate Analytics з 24 по 26 вересня 2019 року проводила семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Доцент кафедри Олег Кузьмін  взяв участь у 3-х вебінарах серії «Можливості Web of Science для науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 жовтня 2019