Н У Х Т

Відкрита лекція старшого викладача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

21 листопада 2022

Відкрита лекція старшого викладача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 листопада 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка у режимі Zoom-конференції відбулася відкрита лекція старшого викладача кафедри, к.т.н. Володимира Польовика.

Лекційний матеріал був представлений у рамках викладання вибіркової загальноуніверситетської дисципліни «Вступ до аюрведи» за темою «Концепція Пітта доши» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» 2-го року навчання (збірна група ЗУК-1).

Під час лекції розглянули особливості Пітта доши, сутність, основні властивості та характеристики, які стосуються конституції людей Пітта доши. Лектор акцентував увагу на практичному застосуванні набутих знань щодо фізичного прояву, психологічного портрету людей Пітта доши та рекомендацій, пов’язаних з їх здоров’ям.

Представлений ілюстративний матеріал був вдало збалансованим, темп викладення сприяв засвоєнню матеріалу здобувачами. Лектор у доступній формі розкрив зміст кожного питання з плану лекції. Високу якість лекції забезпечило повноцінне використання презентації та відеоматеріалу.

Присутні на лекції колеги зазначили, що загалом вона прочитана на високому науково-теоретичному і методичному рівні та відповідає сучасним вимогам вищої школи.

Опублікований: 21-11-2022
Читайте також:
Уперше здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходять практику у Німеччині

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів продовжує розширювати зв’язки з іноземними профільними підприємствами харчової промисловості. На початку цього навчального року здобувачі кафедри розпочали практику на підприємстві ТОВ «Гіакоббе Паста ГмбХ» (м. Бітбург, Німеччина). Підприємство спеціалізується на виробництві широкого асорт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уперше здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходять практику у Німеччині 14 вересня 2021

Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Наші викладачі відвідали заклади загальної середньої освіти, фахової передвищої освіти та фахової вищої освіти, випускники яких навчаються в нашому університеті, щоб взяти участь в урочистостях з нагоди початку нового навчального року і виконати приємну місію – вручити колективам цих закладів подяки ректора. Зокрема, Подяка ректора НУХТ була вруче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права 06 вересня 2021

Четвертокурсники-хімтехнологи здійснюють дослідження у Проблемній науково-дослідній лабораторії

20 березня 2025 року за сприяння гарантки освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок», доцентки Олени Подобій, під керівництвом доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олесі Романової лабораторна робота студентів групи ХТ-4-14 з дисципліни «Хімія та техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-хімтехнологи здійснюють дослідження у Проблемній науково-дослідній лабораторії 25 березня 2025

Вітчизняна та закордонна практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У дружній і творчій атмосфері на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист виробничої практики четвертокурсниками освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність «Харчові технології»). Формат захисту у вигляді круглого столу, підготовлені здобувачами презентації дозволили максимально доступно донес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітчизняна та закордонна практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 08 жовтня 2025