Н У Х Т

Про сучасний стан розвитку технологічних можливостей обладнання та виробничої безпеки дізнавалися першокурсники

25 листопада 2019

Про сучасний стан розвитку технологічних можливостей обладнання та виробничої безпеки дізнавалися першокурсники

Студенти першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю у супроводі кураторів груп БТ-1, БТ-2 Ольги Євтушенко та Аліни Сірик відвідали найвідоміший в Україні промислово-технічний захід «Міжнародний промисловий форум-2019», який відбувся 19-22 листопада 2019 року в столичному Міжнародному виставковому центрі.

Міжнародний промисловий форум – найбільша промислова виставка в Україні, яка з 2005 року входить до переліку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих і визнаних Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки.

Під час відвідування стендів Міжнародного промислового форуму студенти ознайомились із новітніми технологіями та сучасним обладнанням провідних промислових підприємств України, близького та далекого зарубіжжя. Окрема увага була приділена експозиції, присвяченій безпеці виробництва – засобам захисту працівників, безпеці робочої зони. Інтерес викликало шоу навантажувальної техніки – демонстрація навантажувачів у дії. Також під час Форуму бажаючі відвідали: авторський інтенсив-курс «Системний підхід до безпеки охорони праці системи управління гігієною та безпекою праці на відповідність ISO 45001:2018»; майстер-клас «Впровадження ризик-менеджменту в діяльність промислових підприємств»; семінар-практикум «Безпечність харчових продуктів за принципами НАССР: стандартизація, сертифікація, маркування»; практичний семінар для випробувальних лабораторій «Оцінювання невизначеності, придатності, верифікація та валідація методів».

Першокурсники отримали перший досвід відвідування подібних заходів у процесі навчання, уявлення про сучасний стан розвитку технологічних можливостей обладнання та виробничої безпеки.

Опублікований: 25-11-2019
Читайте також:
Безпека колективу – головний пріоритет!

В університеті стартував новий навчальний рік, готуючись до якого адміністрація і господарські служби зробили все можливе, щоб створити максимально безпечні умови для якісного навчання. Адже сьогоднішнє першочергове завдання – зберегти життя і здоров'я усіх учасників освітнього процесу. Але, нагадуємо, кожний здобувач освіти, кожний викладач і спів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпека колективу – головний пріоритет! 05 вересня 2025

Розпочав роботу літній англомовний кампус НУХТ

Наш університет другий рік поспіль приймає у себе американських гостей для викладання у літньому англомовному кампусі, організованому за ініціативи колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління. Цього року до нас завітали сім «послів English native language»: Dean, Jane, Claire, Andy Johnson, Annie Dunn, Maya McLane, Meilynne McKe...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочав роботу літній англомовний кампус НУХТ 09 липня 2018

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі здобувачами групи 641 відокремленого структурного підрозділу «Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ», які навчалися за освітньо-професійною програмою 181 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових конце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу 28 червня 2022

Зі швейцарськими благодійниками  розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ

19 квітня 2018 р. до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітала делегація у складі президента організації «Help Point Sumy» Маріанна Піффаретті та волонтера Карла Гретлера, яких супроводжував директор Сумського обласного Благодійного фонду «Хельвеція» Микола Резнік. Члени делегації надали благодійну допомогу коледжу у вигляді паперових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі швейцарськими благодійниками розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ 19 квітня 2018