Н У Х Т

Про сучасний стан розвитку технологічних можливостей обладнання та виробничої безпеки дізнавалися першокурсники

25 листопада 2019

Про сучасний стан розвитку технологічних можливостей обладнання та виробничої безпеки дізнавалися першокурсники

Студенти першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю у супроводі кураторів груп БТ-1, БТ-2 Ольги Євтушенко та Аліни Сірик відвідали найвідоміший в Україні промислово-технічний захід «Міжнародний промисловий форум-2019», який відбувся 19-22 листопада 2019 року в столичному Міжнародному виставковому центрі.

Міжнародний промисловий форум – найбільша промислова виставка в Україні, яка з 2005 року входить до переліку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих і визнаних Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки.

Під час відвідування стендів Міжнародного промислового форуму студенти ознайомились із новітніми технологіями та сучасним обладнанням провідних промислових підприємств України, близького та далекого зарубіжжя. Окрема увага була приділена експозиції, присвяченій безпеці виробництва – засобам захисту працівників, безпеці робочої зони. Інтерес викликало шоу навантажувальної техніки – демонстрація навантажувачів у дії. Також під час Форуму бажаючі відвідали: авторський інтенсив-курс «Системний підхід до безпеки охорони праці системи управління гігієною та безпекою праці на відповідність ISO 45001:2018»; майстер-клас «Впровадження ризик-менеджменту в діяльність промислових підприємств»; семінар-практикум «Безпечність харчових продуктів за принципами НАССР: стандартизація, сертифікація, маркування»; практичний семінар для випробувальних лабораторій «Оцінювання невизначеності, придатності, верифікація та валідація методів».

Першокурсники отримали перший досвід відвідування подібних заходів у процесі навчання, уявлення про сучасний стан розвитку технологічних можливостей обладнання та виробничої безпеки.

Опублікований: 25-11-2019
Читайте також:
Учасниками інформаційного дня «Horizon Europe Launch Day in Ukraine» стали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко, Ігор Устименко, Олег Кузьмін, Ірина Корецька відвідали інформаційний день «Horizon Europe Launch Day in Ukraine», головна мета якого – інформування потенційних учасників Рамкової програми ЄС із досліджень та інновацій «Горизонт Європа» та комплементарної до неї Про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасниками інформаційного дня «Horizon Europe Launch Day in Ukraine» стали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 09 грудня 2021

Магістранти досліджують національні особливості різних країн

Одним із найважливіших процесів розвитку є комунікація, яка безпосередньо залежить не лише від знання мови, але й від національних і психологічних особливостей. Тож під час практичного заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування, що проводила доцентка Ольга Нежива, студентами-магістрантами групи ТР 1-1М було досліджено національні осо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти досліджують національні особливості різних країн 26 жовтня 2023

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти    дипломних проектів студентів заочної форми навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний захист набуті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання 15 лютого 2018

Масниця-FESTна факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Фінішував традиційний кулінарний конкурс Масниця-FEST 2023 від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка (ГРТБ), який цього року відбувся під гаслом «Зиму проводжаємо – весну та перемогу зустрічаємо». Інтерактивний захід, який вперше відбувся у 2019 році, у сучасних реаліях змінив локацію з комплексу навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масниця-FESTна факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 10 березня 2023