Н У Х Т

Новітні технології від британських колег

06 червня 2018

Новітні  технології від британських колег

5 червня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся методичний семінар за участю британця Майкла Хадсона, старшого консультанта з питань вищої освіти представництва «Pearson». Представник видавництва висвічував тему «My English Lab – «Informing Teaching, Enhancing Learning».

My English Lab - сучасна освітня платформа, розроблена Pearson для вивчення англійської мови, мета якої полегшити роботу викладачів, мотивувати і зацікавлювати студентів. Сучасні технології створюють можливості для вивчення і удосконалення мови будь-де, будь-коли, лише натисканням кнопок телефону, планшета або комп’ютера. Майкл Хадсон поділився власним досвідом імплементації системи My English Lab, зазначивши, що це значно підвищує інтерес студентів до вивчення англійської мови, заохочуючи їх до виконання домашніх завдань.

Викладачі кафедри зацікавилися новітньою розробкою, зазначивши очевидні переваги такої інноваційної технології у вивченні англійської мови: різноманіття завдань для роботи в аудиторії, розроблені цікаві завдання для самостійної роботи студентів, перевірка домашніх завдань відбувається автоматично, викладач має змогу контролювати роботу студентів, допомагаючи їм справлятися з труднощами.

Семінар відбувся у творчій, продуктивній атмосфері спілкування, обміну досвідом і думками щодо застосування новітніх технологій у навчальному процесі, зокрема при вивченні іноземних мов.

Опублікований: 06-06-2018
Читайте також:
У Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався тиждень академічної доброчесності

Відповідно до наказу ректора НУХТ від 30 серпня 2021 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався Тиждень академічної доброчесності. Термін «академічна доброчесність» відомий кожному освітянину, закріплений на законодавчому рівні і повноправно увійшов у життя усіх учасників освітнього процесу. Згідно із Законом України «Про ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався тиждень академічної доброчесності 01 вересня 2021

Блискучий захист дисертаційної роботи докторантом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

18 вересня на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах» докторанта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерія Махинька. Науковий консультант – пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий захист дисертаційної роботи докторантом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 19 вересня 2019

Передові світові інновації на одному з кращих підприємств України вивчали студенти разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

Здобувачі групи ТІ-2-8 Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Наталією Поповою відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». Компанія «Carlsberg Ukraine» – лідер ринку пива в країні, приклад найуспішнішого підприємства, один із найкращих роботодавців. Київський пив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передові світові інновації на одному з кращих підприємств України вивчали студенти разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів 13 листопада 2019

Магістранти долучаються до вирішення сучасних проблем та обговорюють перспективи промислової біоенергетики

На останньому практичному занятті магістрантів з дисципліни «Біоенергетика та охорона довкілля» під керівництвом доцентки кафедри біотехнології і мікробіології Вікторії Красінько відбувся круглий стіл «Сучасні проблеми та перспективи промислової біоенергетики». На зустрічі порушувалися актуальні проблеми галузі, пропонувалися шляхи їхнього вирішен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти долучаються до вирішення сучасних проблем та обговорюють перспективи промислової біоенергетики 27 червня 2023