Н У Х Т

Робочі групи переглядають зміст освітньо-наукових програм підготовки здобувачів за освітнім ступенем «доктор філософії»

07 липня 2021

Робочі групи переглядають зміст освітньо-наукових програм підготовки здобувачів за освітнім ступенем «доктор філософії»

Відбулося засідання робочої групи щодо перегляду змісту освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Участь у роботі засідання взяли директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка відділу аспірантури і докторантури Наталія Касаткіна, завідувачі випускових  кафедр і викладачі невипускових кафедр, які беруть участь у підготовці майбутніх науковців.

Велику увагу приділили формуванню переліку вибіркових дисциплін, удосконаленню змісту дисциплін, які вже викладаються, методичного забезпечення та організації практики.

Свої побажання щодо змісту освітньо-наукової програми висловили гарант програми, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук, завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій, харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, завідувач кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів Василь Пасічний, професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк. 

Опублікований: 07-07-2021
Читайте також:
Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ

На відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ триває підсумкова атестація. Насиченим, емоційним й важливим став цей період для студентів четвертого курсу спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» та учнів професії «Агент з організації туризму. Адміністратор». Студенти групи Т-41 складали два випускних і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ 06 лютого 2020

День української вишиванки на кафедрі фінансів

Колектив кафедри фінансів влаштував флешмоб до Всесвітнього дня української вишиванки. Викладачі вдягнули свої улюблені національні вбрання й зняли відео з навчальною літературою та рекламними матеріалами кафедри. День вишиванки – не офіційне й відносно молоде, проте дуже улюблене народне свято. Цього дня прийнято одягати національне вбрання, куди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День української вишиванки на кафедрі фінансів 21 травня 2020

Експерименти з доповненою реальністю продовжуються

Доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Володимир Полупан продовжує ділитися практичними результатами щодо доповненої реальності. Тепер вже у взаємодії з обладнанням у лабораторіях кафедри. Після знайомства із загальними можливостями окулярів доповненої реальності Microsoft Hololens 2 він перейшов до етапу інтегра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерименти з доповненою реальністю продовжуються 29 грудня 2022

Нові досягнення учасників студентського наукового гуртка «Biotech»

Молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) продовжують апробовувати результати своїх досліджень на міжнародних і всеукраїнських наукових конференціях. Так, у збірнику матеріалів ХVІ Міжнародної науково-практичної конференції «Досягнення і проблеми сучасної науки» (м. Вінниця) в рамках секції «Природничі науки» опубліковані статті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові досягнення учасників студентського наукового гуртка «Biotech» 18 квітня 2018