Н У Х Т

У двох навчальних підрозділах університету розпочалася виробнича практика бакалаврів

31 травня 2021

У двох навчальних підрозділах університету розпочалася виробнича практика бакалаврів

Практична підготовка здобувачів вищої освіти – один із важливих видів освітнього процесу і здійснюється з метою набуття ними виробничих навиків та прийняття самостійних рішень у реальних виробничих умовах.

31 травня 2021 року розпочалася практична підготовка здобувачів освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та Навчально-наукового інституту економіки і управління.

На виробничу практику направлені 367 здобувачів освіти освітнього ступеня «бакалавр». Вони отримали унікальну можливість закріплювати набуті в університеті теоретичні знання на найпотужніших високотехнологічних підприємствах України. Там наші практиканти вивчатимуть напрями діяльності та організації роботи підприємств, поглиблюватимуть і розширюватимуть свої знання і уміння та застосовуватимуть їх до розв’язання актуальних проблем, а також готуватимуться до майбутньої роботи за фахом.

Практика  покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень професійної підготовки, тому до керівництва виробничою практикою залучаються досвідчені викладачі університету, а також провідні фахівці-виробничники.

Бажаємо здобувачам вищої освіти вдалого проходження практики, яскравих вражень та високих оцінок за результатами практики. 

Опублікований: 31-05-2021
Читайте також:
Консультація-тренінг «Публікаційна карта НУХТ» для науковців кафедри економіки праці та менеджменту

Враховуючи важливість публікаційної активності як показника, що засвідчує ефективність наукового потенціалу університету та його вчених 20 травня 2021 р. у рамках засідання кафедри економіки праці та менеджменту завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки Інна Путіліна провела на платформі Zoom консультацію-тренінг по ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Консультація-тренінг «Публікаційна карта НУХТ» для науковців кафедри економіки праці та менеджменту 20 травня 2021

З новими тенденціями в освітній сфері знайомилася викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк взяла участь у конференції для викладачів англійської мови 6th  SOVa – Grade Teacher Training Day, яка відбулася 23-24 лютого у Києві. Учасники конференції дізналися про нові тенденції в освітній сфері, обмінялися досвідом, методиками та підходами до викладання. Протягом двох д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новими тенденціями в освітній сфері знайомилася викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування 27 лютого 2019

Голова студради Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відзначена районною адміністрацією

Напередодні Дня молоді голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Садовой зустрівся з учнями, студентами, викладачами та лідерами студентського самоврядування закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва. У рамках зустрічі відбулося урочисте вручення відзнак здобувачам освіти за внесок у розвиток молодіжного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голова студради Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відзначена районною адміністрацією 29 червня 2021

Здобувачі третього курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства знайомляться з технологіями

Харчовий технолог повинен мати не тільки теоретичні знання, а і побачити виробництво різних типів продуктів на практиці. Таку можливість отримали здобувачі групи ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом. Майбутні фахівці відвідали підприємство по виробництву комбучі «Еat easy», яке знаходиться...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі третього курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства знайомляться з технологіями 23 вересня 2022