Н У Х Т

Гостьова лекція від словацької експертки

31 жовтня 2024

Гостьова лекція від словацької експертки

29 жовтня 2024 р. відбулася гостьова онлайн-лекція «Benefits and risks of coffee consumption» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра, PhD Еви Іванісової, яка була організована кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Лекція була прочитана для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у рамках дисципліни «Технології харчових концентратів».

Лекторка висвітлила питання щодо хімічного складу кави, основних технологічних процесів її виробництва, охарактеризувала світовий ринок кави та актуальні проблеми, пов’язані з її виробництвом у Словаччині. Особлива увага була приділена харчовій цінності кави, користі та ризикам її споживання.

Наприкінці заняття докторка Ева Іванісова відповіла на запитання здобувачів і запросила до подальшої співпраці.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів щиро вдячний докторці Еві Іванісовій за багаторічну плідну співпрацю як у науковій сфері, так і в освітньому процесі.

Опублікований: 31-10-2024
Читайте також:
У МОН назвали ТОП-10 новацій проєкту Умов прийому до вишів у 2020 році

Мінімальні зміни в строках вступної кампанії, більша увага до вступників із особливими освітніми потребами, поширення практики подання заяв через електронні кабінети. Ці та інші новації увійшли до проєкту Умов прийому до вишів на 2020 рік, який був опублікований для громадського обговорення 28 серпня 2019 року на сайті МОН. Надіслати пропозиції мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У МОН назвали ТОП-10 новацій проєкту Умов прийому до вишів у 2020 році 29 серпня 2019

Бакалаври-скороченики захищають кваліфікаційні роботи на актуальні для сьогодення теми

Під час захисту дипломних проєктів за освітньою програмою «Інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв» бакалаври денної форми навчання (а із сьогоднішнього дня – уже кваліфіковані інженери) представили розробки обладнання і технологічних ліній для сушіння розчинів саліцилової кислоти, систем очищення води для ін’єкційних розчинів, гран...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-скороченики захищають кваліфікаційні роботи на актуальні для сьогодення теми 11 червня 2021

Орієнтир у світ новинок

На вебсайті Науково-технічної бібліотеки у розділі «Інформаційна діяльність» опубліковано інформаційний бюлетень «Нові надходження №12 (грудень)». Він містить відомості про нові надходження видань, що надійшли до фонду бібліотеки у грудні 2022 року – укладачі подали повний бібліографічний опис видань та проінформували про кількість примірників і мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орієнтир у світ новинок 11 січня 2023

У Навчально-науковому інституті харчових технологій триває естафета локального моніторингу освітніх програм

На початку лютого в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр» спільно із завідувачами випускових кафедр, задіяних у її реалізації. До зустрічі також долу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інституті харчових технологій триває естафета локального моніторингу освітніх програм 09 лютого 2022