Н У Х Т

Гостьова лекція від словацької експертки

31 жовтня 2024

Гостьова лекція від словацької експертки

29 жовтня 2024 р. відбулася гостьова онлайн-лекція «Benefits and risks of coffee consumption» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра, PhD Еви Іванісової, яка була організована кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Лекція була прочитана для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у рамках дисципліни «Технології харчових концентратів».

Лекторка висвітлила питання щодо хімічного складу кави, основних технологічних процесів її виробництва, охарактеризувала світовий ринок кави та актуальні проблеми, пов’язані з її виробництвом у Словаччині. Особлива увага була приділена харчовій цінності кави, користі та ризикам її споживання.

Наприкінці заняття докторка Ева Іванісова відповіла на запитання здобувачів і запросила до подальшої співпраці.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів щиро вдячний докторці Еві Іванісовій за багаторічну плідну співпрацю як у науковій сфері, так і в освітньому процесі.

Опублікований: 31-10-2024
Читайте також:
Студентська конференція затвердила роботу студради університету

18 квітня відбулася звітна конференція студентської ради університету. Після завершення реєстрації делегатів, голова студради Олександр Висоцький повідомив, що необхідний кворум є, і конференція може починати роботу. Головуючим конференції обрали Максима Закржевського і Ольгу Трофімову секретарем. До складу лічильної комісії обрали      Анну Март...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська конференція затвердила роботу студради університету 20 квітня 2019

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді

Стажування, обмін досвідом і встановлення стійких міжнародних зв’язків із закладами вищої освіти є важливим кроком до зростання якості освіти та підготовки висококваліфікованих фахівців із міжнародною перспективою. Доцентка кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді 15 серпня 2023

Світла пам'ять колезі…

Із глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 18 липня 2024 року, на 72-му році, обірвалося життя професора кафедри технології цукру і підготовки води Валерія Юрійовича Виговського. Пішла з життя щира, порядна і добра людина, великий педагог та науковець. У цей болісний час приносимо свої співчуття родині Валерія Юрійовича. Валерій Юрійович зробив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світла пам'ять колезі… 19 липня 2024

Знайомство магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з ощадливим виробництвом

Нещодавно у межах вивчення нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася зустріч здобувачів освіти магістерської міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з Ph.D з економіки Університету Сандерленд (Великобританія), сертифікованим тренером Shingo Institute (США), експертом з ощадливого вироб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з ощадливим виробництвом 16 листопада 2023