Н У Х Т

Приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників й формує рейтингові списки

31 липня 2018

Приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників й формує рейтингові списки

26 липня о 18.00 завершився прийом заяв до закладів вищої освіти України від вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти.

Наразі приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників. Верифікація проводиться для того, щоб перевірити правильність внесених даних вступників, виявити та виправити помилки. Особлива увага зосереджена на верифікації середнього балу атестату та сільського коефіцієнту. Окремо під час верифікації заяв перевіряється правильність розрахунку конкурсного бала.

Після цього будуть верифіковані всі конкурсні пропозиції ВНЗ, щоб їх можна було завантажити до алгоритму адресного розміщення державного замовлення, й приймальна комісія університету розпочне формування рейтингових списків вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення.

Списки рекомендованих на навчання за бюджетні кошти будуть оприлюднені 1 серпня. Вступники, які отримають рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення (визначитися з вибором місця навчання й надати до приймальної комісії оригінали своїх документів) до 18 години 6 серпня.

Зарахування вступників за кошти фізичних та юридичних осіб відбудеться не пізніше 13 серпня. Переведення на вакантні місця державного та регіонального замовлення на основі повної загальної середньої освіти – не пізніше 18 серпня.

Останню крапку у вступній кампанії-2018 поставлять вступники до магістратури, які по 7 серпня ще здаватимуть вступні випробування (по мірі формування груп), й їх рейтингові списки та списки рекомендованих до зарахування будуть оприлюднені 9 серпня. Зарахування на навчання цієї категорії вступників відбудеться 13 серпня – на бюджетну форму навчання, а за кошти фізичних та юридичних осіб – не пізніше 17 серпня.

Слідкуйте за оголошеннями приймальної комісії на сайті університету.

Опублікований: 31-07-2018
Читайте також:
Здобувачам і фахівцям: вийшов із друку новий навчальний посібник нашого викладача

Вийшов із друку новий навчальний посібник «Розроблення людино-машинних інтерфейсів та систем збирання даних з використанням програмних засобів SCADA/HMI» доцента кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Олександра Пупени. У посібнику розглянуті питання проєктування, розроблення та налагодження автоматизованих систем керув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачам і фахівцям: вийшов із друку новий навчальний посібник нашого викладача 17 серпня 2020

Відбувся другий осінній День відкритих дверей НУХТ

30 листопада університет знову гостинно розчинив двері перед майбутніми вступниками – відбувся другий осінній День відкритих дверей. Сьогодні у НУХТ, як зазвичай у такі дні, було людно і гамірно – тільки студентів старших курсів коледжів із усієї України приїхало понад 400! А ще школярі, їх батьки й друзі. В нашому університеті раді всім, тож готув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся другий осінній День відкритих дверей НУХТ 30 листопада 2019

Про критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP дізналися здобувачі та науковці НУХТ

18 січня 2024 р. за ініціативи навчального центру PROFI CLUB відбулася онлайн-зустріч «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP», у який взяли участь науковці НУХТ, здобувачі бакалаврських і магістерських освітніх програм та здобувачі наукового ступеня доктора філософії. Серед нагальних питань, на заході було приділено увагу розро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP дізналися здобувачі та науковці НУХТ 19 січня 2024

Сучасні концепції виробництва продуктів харчування вимагають творчих рішень!

Відбулося останнє у цьому навчальному році засідання наукового студентського гуртка «Смакота», який працює на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції під керівництвом доцентки Ірини Корецької. У 2024-2025 навчальному році гуртківці працювали за темою «Розроблення продукції для закладів ресторанного господарства підвищеної харчової т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні концепції виробництва продуктів харчування вимагають творчих рішень! 09 червня 2025