Н У Х Т

Козацькі розваги у гуртожитку

12 жовтня 2018

Козацькі розваги у гуртожитку

14 жовтня, у світлий день свята Покрови Пресвятої Богородиці, яку вважають заступницею і покровителькою українського народу, відзначається ще й українське національне свято – День українського козацтва.

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ, як справжні нащадки  козаків, позмагалися у своїй силі, винахідливості та кмітливості, взявши участь у відкритому   заході «Козацьке свято». Змістовне, цікаве дійство підготували викладач філософських дисциплін Ольга Стеблина  разом із активістами студради  коледжу та гуртожитку.

Змагання проводились у 10 номінаціях, які поєднали в собі перевірку знань української історії та сучасності.

Впродовж двох годин у дискозалі гуртожитку панувала дружня та галаслива атмосфера.

Усі конкурси оцінювало кваліфіковане журі викладачів коледжу. Справжній козацький дух створювали чарівні ведучі: Станіслав Хом’яков і Вікторія Чабан, сотник  Артем Трамбовецький, піп Владислав Костишин та отамани куренів Богдан Козаченко й Владислав Андрусік. Обрати найкращу команду було складно, адже до заходу учасники готувалися дуже  старанно.

Популярні українські пісні у виконанні  Зоряни Потилко зарядили глядачів та учасників позитивною енергетикою, а красуні-дівчата зачарувати запальними українськими танками.

Усі учасники та глядачі отримали естетичне  задоволення та масу позитивних емоцій від вечора відпочинку.

Такі свята, як День українського козацтва, сприяють відродженню віри, духовності, традицій, звичаїв та моралі, що сприяє розбудові могутньої квітучої  держави  ім’я якої - Україна.

Опублікований: 12-10-2018
Читайте також:
Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності триває

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи за ініціативи доцента Олександра Люльки продовжив керівник відділу POS-систем Олег Гальченко. Спеціаліст компанії «Expert Solution» розповів про нові можливості комплексної автоматизації готельних підприємств. Автомат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності триває 24 жовтня 2018

За два місяці до захистів кваліфікаційних робіт: зустріч із бакалаврами-заочниками

Час летить дуже швидко – ще кілька місяців тому здобувачі освіти обирали теми майбутніх дипломів, а зараз наступає найвідповідальніший момент остаточної підготовки до захистів кваліфікаційних робіт. 9 грудня гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», доцентка Світлана Старовойтова т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За два місяці до захистів кваліфікаційних робіт: зустріч із бакалаврами-заочниками 12 грудня 2023

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), талановитий і натхнений шеф-кухар, гастроентузіаст Андрій Клюс уже вдруге увійшов до рейтингу топ-120 «Ukrainian Culinary Faces». Список топ-120 кулінарів України оголосили під час проведення гастрофоруму «Creative Chefs Summit 2021: Transformation». Це масштабна щорічна пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України 07 грудня 2021

Як подати заяву про вступ до аспірантури

У 2025 році вступ до аспірантури відбувається за допомогою електронних кабінетів вступника на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/, створити який вступники можуть від 1 липня до 20 жовтня. Проте, системою подання заяв в електронній формі зможуть скористатися у повній мірі тільки вступники, які мають диплом спеціаліста або магістра, виготовлені з викор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як подати заяву про вступ до аспірантури 04 вересня 2025