Н У Х Т

«Креатив наближає перемогу»: Рекламісти поспілкувалися із креативним директором компанії «Leo Burnett Ukraine»

04 жовтня 2022

«Креатив наближає перемогу»: Рекламісти поспілкувалися із креативним директором компанії «Leo Burnett Ukraine»

Здобувачі всіх курсів освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» та викладачки кафедри маркетингу, які забезпечують навчальний процес на цій освітній програмі, відвідали майстер-клас «Креатив наближає Перемогу. Україна 2022».

Спікером заходу виступав креативний директор компанії «Leo Burnett Ukraine» Анатолій Давидов. Майстер-клас був організований професором Євгеном Роматом, координатором 17-го Українського студентського фестивалю реклами.  На зустрічі здобувачі дізналися про тенденції, які притаманні сучасному рекламному креативу. Анатолій Давидов поділився кейсами компанії «Leo Burnett Ukraine», починаючи від 24 лютого 2022 року.

Для здобувачів-рекламістів такі зустрічі з практиками є надзвичайно корисними, адже вони яскраво ілюструють ті тенденції, на яких викладачі наголошують під час лекційних занять, і ті висновки, до яких студенти доходять на практичних і лабораторних заняттях.

Із повномасштабним вторгненням росії на територію нашої держави рекламні креативи пройшли кілька стадій від повного завмирання до швидкого набирання обертів. Це кожен учасник майстер-класу міг відчути на власному досвіді та особистих спостереженнях. Головний посил рекламних повідомлень у перші дні війни був: донесення правди про війну для всього цивілізованого світу. Нині – це прояв єдності й підтримки на різних рівнях.

Ключові поняття, якими можна схарактеризувати креатив 2022, такі: дія, емпатія, швидкість, зрозумілість, любов та віра в перемогу. Продемонстровані кейси стануть у пригоді на практичних заняттях зі спеціальних дисциплін і будуть поштовхом для створення власних креативних рекламних кампаній, проєктів та науково-дослідних розвідок.

Опублікований: 04-10-2022
Читайте також:
Винахідники мають шанс отримати гранти від Мінекономрозвитку на втілення своїх стартапів

Розпочався прийом заявок на участь у конкурсному відборі стартапів для надання грантових коштів Фонду підтримки винаходів відповідно до Постанови КМУ від 20 червня 2018 року №500. Організатором конкурсу виступає Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Державна інноваційна фінансово-кредитна установа є оператором Фонду. Заявки прийма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Винахідники мають шанс отримати гранти від Мінекономрозвитку на втілення своїх стартапів 09 січня 2019

Максимальна практична цінність досліджень – у бакалаврських роботах випускників кафедри фінансів

Другий семестр 2018-2019 навчального року кафедра фінансів завершує вдалим захистом дипломних робіт бакалаврів денної форми навчання. Зокрема, випускниками трьох груп були захищені 47 бакалаврських робіт. За результатами успішного навчання 11 студентів мають рекомендацію кафедри на отримання диплому з відзнакою. Поряд із ґрунтовним теоретичним ана...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Максимальна практична цінність досліджень – у бакалаврських роботах випускників кафедри фінансів 26 червня 2019

Диплом молодшого спеціаліста – перший етап у професійному зростанні

6 липня 2021 року в актовій залі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам денної форми навчання. Розпочалося свято, традиційно, з виконання Державного Гімну України. З вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу, к.е.н., доцент, заслужений праців...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диплом молодшого спеціаліста – перший етап у професійному зростанні 12 липня 2021

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки»

Наука та освіта є важливим пріоритетом світового інноваційного розвитку. Ця теза знайшла підтвердження під час захистів дипломних робіт магістрів на кафедрі технології цукру і підготовки води. Кафедра в 2019 році успішно випустила  більше тридцяти профільних фахівців харчової галузі зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітніми програмами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки» 27 лютого 2019