Н У Х Т

«Креатив наближає перемогу»: Рекламісти поспілкувалися із креативним директором компанії «Leo Burnett Ukraine»

04 жовтня 2022

«Креатив наближає перемогу»: Рекламісти поспілкувалися із креативним директором компанії «Leo Burnett Ukraine»

Здобувачі всіх курсів освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» та викладачки кафедри маркетингу, які забезпечують навчальний процес на цій освітній програмі, відвідали майстер-клас «Креатив наближає Перемогу. Україна 2022».

Спікером заходу виступав креативний директор компанії «Leo Burnett Ukraine» Анатолій Давидов. Майстер-клас був організований професором Євгеном Роматом, координатором 17-го Українського студентського фестивалю реклами.  На зустрічі здобувачі дізналися про тенденції, які притаманні сучасному рекламному креативу. Анатолій Давидов поділився кейсами компанії «Leo Burnett Ukraine», починаючи від 24 лютого 2022 року.

Для здобувачів-рекламістів такі зустрічі з практиками є надзвичайно корисними, адже вони яскраво ілюструють ті тенденції, на яких викладачі наголошують під час лекційних занять, і ті висновки, до яких студенти доходять на практичних і лабораторних заняттях.

Із повномасштабним вторгненням росії на територію нашої держави рекламні креативи пройшли кілька стадій від повного завмирання до швидкого набирання обертів. Це кожен учасник майстер-класу міг відчути на власному досвіді та особистих спостереженнях. Головний посил рекламних повідомлень у перші дні війни був: донесення правди про війну для всього цивілізованого світу. Нині – це прояв єдності й підтримки на різних рівнях.

Ключові поняття, якими можна схарактеризувати креатив 2022, такі: дія, емпатія, швидкість, зрозумілість, любов та віра в перемогу. Продемонстровані кейси стануть у пригоді на практичних заняттях зі спеціальних дисциплін і будуть поштовхом для створення власних креативних рекламних кампаній, проєктів та науково-дослідних розвідок.

Опублікований: 04-10-2022
Читайте також:
Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ

У Сумській філії нашого університету відбувся захист дипломних проєктів здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько. До складу комісії також увійшли доцент кафедри технології хл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ 18 лютого 2020

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19

За ініціативи Профкому співробітників та підтримки ректорату в університеті розпочалася вакцинація колективу від COVID-19. Нагадаємо, що відповідно до Дорожньої карти зі впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту, а керівництво нашого вишу дуже відповідально ставиться до зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19 09 червня 2021

Театр приходить до нашого здобувача

Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, разом із наставницями академічних груп, доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських  виробів долучилися до перегляду онлайн-вистави «Камінний господар» за мотивами драми Лесі Українки в сучасній інтерпретації режисера Івана Уривського. У центрі сюжету – спокусник Дон Жу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Театр приходить до нашого здобувача 04 січня 2021

Вітаємо барменів із професійним святом

6 лютого 2020 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося святкування Міжнародного дня бармена. Популярність цього свята постійно зростає, оскільки цю професію починають цінувати все більше. Свою сторінку в розвиток барної справи Івано-Франківщини та України вписали випускники коледжу ресторанного сервісу і тур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо барменів із професійним святом 07 лютого 2020