Н У Х Т

Шкільна кулінарна ліга в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

19 грудня 2018

Шкільна кулінарна ліга в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся ІІ (фінальний) тур ІІ загальноміського турніру «Шкільна кулінарна ліга» серед учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти м. Івано-Франківська.

Учасники команд виконували два практичні завдання. Готували страви – «Овочево-фруктова композиція» і «Закуски» із запропонованого переліку продуктів.

За рішенням журі, яке очолила заступник директора з навчально-виховної роботи коледжу Олеся Стахів, переможцями стали:
І місце – команда «ЮНІОР-КОК» (Івано-Франківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12)
ІІ місце – розділили команди «ЛЮГУМІНИ» (Івано-Франківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10) і «УГоспоДиньки» (Українська гімназія № 1)
ІІІ місце – зайняли команди «СМАК» (Івано-Франківський природничо-математичний ліцей) і «LA-PASTA» (Івано-Франківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 28).

Вітаємо переможців!

 

Опублікований: 19-12-2018
Читайте також:
Вітаємо нового доктора технічних наук кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування!

Сьогодні на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 відбувся успішний захист дисертації «Науково-практичні засади інтенсифікації гідродинамічних процесів у струминних апаратах харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо нового доктора технічних наук кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування! 25 червня 2025

У добру путь, бакалаври-2020!

2019-2020 навчальний рік добіг свого кінця. Він був дуже складним і, в першу чергу, для здобувачів четвертих курсів. Адже їм, на відміну від усіх інших, довелося не лише дистанційно завершувати навчання, але й дистанційно проходити переддипломну практику, дипломне проєктування і захищати свої кваліфікаційні бакалаврські роботи також дистанційно. С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У добру путь, бакалаври-2020! 08 липня 2020

Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів

22 березня 2018 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося планове відкрите заняття доцента кафедри Оксани Вашеки з дисципліни «Хімія смаку, запаху і кольору» для студентів, що навчаються за напрямом підготовки «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Ключовим питанням лекційного заняття було вивчення механізму сприйнятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів 22 березня 2018

Фаховий майстер-клас для  менеджерів персоналу від стейкхолдера

17 жовтня 2024 здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» зустрілися зі стейкхолдеркою, операційною директоркою HR-агенції UGEN Мариною Джулай. Фахівчиня провела майстер-клас «Як успішно пройти етапи відбору в компанію», спрямований на збільшення можливостей здобувачів успішно працевлаштуватися в компанію на HR-посади. Були про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий майстер-клас для менеджерів персоналу від стейкхолдера 18 жовтня 2024