Н У Х Т

Нехай рядки Шевченка звучать у наших серцях вічно!

17 березня 2025

Нехай рядки Шевченка звучать у наших серцях вічно!

До Шевченківських днів кафедра гуманітарних дисциплін провела низку заходів, присвячених вшануванню пам’яті Великого Кобзаря. Так, здобувачі освіти декламували найвідоміші Кобзареві поезії, наповнені любов’ю до рідної землі, прагненням свободи.

Також було проведено науковий всеукраїнський круглий стіл «Формування національної ідентичності у викладанні гуманітарних дисциплін у закладах вищої освіти». Слухачам було презентовано доповіді науковців, які представляли п’ять закладів вищої освіти України.

Заходи, приурочені Шевченківським дням, покликані не лише вшанувати пам’ять митця, а й надихнути молодь на осмислення його ідей, відчути силу українського слова!

Опублікований: 17-03-2025
Читайте також:
Діалог заради майбутнього: співпраця ліцею та університету!

19 листопада 2024 року в університеті відбулася знакова подія – зустріч педагогічної ради ліцею №14 Дніпровського району з керівництвом НУХТ. Захід став важливим кроком у налагодженні партнерських відносин між закладами освіти, спрямованих на спільний розвиток освітнього процесу. Під час зустрічі обговорювалися ключові питання: впровадження іннова...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діалог заради майбутнього: співпраця ліцею та університету! 21 листопада 2024

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закріплюють теоретичні знання в кращих столичних закладах ресторанного господарства

Уже доброю традицією для здобувачів-бакалаврів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» є виїзні лабораторні заняття, які відбуваються в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє». Цього разу, разом із лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою вони відвідали заклад ресторанного господа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закріплюють теоретичні знання в кращих столичних закладах ресторанного господарства 07 жовтня 2024

Європейські технології оцінювання випускників  Івано-Франківського коледжу  ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі  ресторанного сервісу і туризму нашого університету тривають державні екзамени. 21 червня 2018  року студенти груп кулінарного та ресторанного напряму розпочали практичну частину державного екзамену, яка проходила за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експерти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейські технології оцінювання випускників Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 22 червня 2018

Гідроліз крохмалю – важливий аспект багатьох харчових технологій

28 жовтня на кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція на тему «Гідроліз крохмалю: сутність процесу, продукти, використання в харчових технологіях», яку у рамках вивчення дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 3» прочитав для здобувачів 3 курсу спеціальності «Харчові технології» к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідроліз крохмалю – важливий аспект багатьох харчових технологій 29 жовтня 2024