Н У Х Т

Як потурбуватися про своє «Я» під час війни дізналися першокурсники і викладачі

04 листопада 2022

Як потурбуватися про своє «Я» під час війни дізналися першокурсники і викладачі

Події, що розгортаються на території України, впливають на все, що нас оточує, на наші серця й душі. Людині будь-якого віку у такі часи буває страшно, вона може впасти у відчай, почати панікувати, загубити себе серед хаосу воєнного часу. Тому, часто просто необхідно її підтримати, пояснити як заспокоїти себе та інших, як за цією темрявою побачити перспективу майбутнього життя. Саме це роз’яснювала здобувачам освіти першого курсу спеціальності «Біотехнологія» груп БТ-1-1, БТ-1-2 і викладачам кафедри іноземних мов професійного спрямування запрошена фахівчиня, психологиня, кандидатка філософських наук, доцентка кафедри практичної психології Київського університету ім. Бориса Грінченка Вікторія Левченко.

Гостя розповіла про те, як змінюються емоції людини в кризовій ситуації, які існують методи, що допоможуть знизити стресові прояви. Незважаючи на обмежений час, слухачі спробували зробити деякі вправи і, навіть, написати фрази-вірші, у яких відобразилися їхні образи спокою та місць, де вони можуть відчути себе захищеними, – світанок у Києві, лісовий ранок, літній морській берег.

Сподіваємося, поради психологині допоможуть нашим студентам і колегам впоратися з кризовими проблемами сьогодення. 

Опублікований: 04-11-2022
Читайте також:
Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття «Особливості харчування країн Північної Європи» доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмили Дейниченко з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів групи ГС-3-8а англомовного проєкту. Заняття відбулось у форматі онлайн на платформі ZOOM із використанням мультимедійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 березня 2021

«Заряджені» навчати

Не зважаючи на виклики сьогодення, кафедра машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв оптимістично дивиться у майбутнє завдяки прекрасним і талановитим студентам, згуртованому колективу, потужному освітньому і науковому потенціалу, давнім академічним традиціям, підтримці кваліфікованих випускників, дружнім стосункам зі вченими провідних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Заряджені» навчати 09 вересня 2020

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності триває

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи за ініціативи доцента Олександра Люльки продовжив керівник відділу POS-систем Олег Гальченко. Спеціаліст компанії «Expert Solution» розповів про нові можливості комплексної автоматизації готельних підприємств. Автомат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності триває 24 жовтня 2018

Зросла кількість місць державного замовлення на спеціальності факультету біотехнології та екологічного контролю

У 2019 році кількість місць державного замовлення для вступу на бакалавра на базі 11 класів найбільше зросла для педагогічних, природничих та інженерних спеціальностей. Тож у випускників 11-х класів, які подаватимуть заяви на відповідні конкурсні пропозиції, є більше шансів отримати бюджетне місце. Таку інформацію подає Міністерство освіти і науки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зросла кількість місць державного замовлення на спеціальності факультету біотехнології та екологічного контролю 19 липня 2019