Н У Х Т

Німецький фахівець поділився досвідом зі студентами та викладачами Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

07 листопада 2018

Німецький фахівець поділився досвідом зі студентами та викладачами Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У рамках роботи Європейського корпусу експертів в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету працював волонтер із Німеччини, спеціаліст кулінарного напряму, фахівець з питань підготовки конкурсантів до участі в національних та міжнародних кулінарних конкурсахГюнтер Вайнберг.

З метою удосконалення практичних вмінь і навичок з технології приготування їжі, фахівецьпровів майстер-клас «Технологія приготування страв із птиці» для студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання. Під час майстер-класу він акцентував увагу на навчанні педагогів супроводу стартапів і концепцій в області гастрономії, прийманні екзаменів, підготовці до конкурсу на національному та міжнародному рівні.

Вивчення досвіду волонтера з Німеччини дало можливість педагогічним працівникам і студентам кулінарного напряму підвищити свій професійний рівень відповідно до вимог сучасності.

Опублікований: 07-11-2018
Читайте також:
Виїзна лабораторна в Інституті природничих ресурсів НААН України

22 жовтня 2024 р. професорка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Фролова провела виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Технології аюрведичної харчової продукції» зі здобувачами групи АЮ-1-1М у лабораторії Інституту природничих ресурсів НААН України. Провідна наукова співробітниця Інституту продовольчих ресурсів НААН У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзна лабораторна в Інституті природничих ресурсів НААН України 23 жовтня 2024

Вступники до аспірантури отримали результати ЄВВ

Сьогодні учасники основної сесії єдиного вступного випробування (ЄВВ) з методології наукових досліджень для вступу до аспірантури отримали результати, які розміщені в їхніх е-кабінетах за рейтинговою шкалою 100-200 балів. Результати ЄВВ за шкалою 100-200 балів отримані шляхом переведення тестових балів до цієї шкали відповідно до таблиці переведенн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до аспірантури отримали результати ЄВВ 01 серпня 2025

У День вишиванки на кафедрі міжнародної економіки відбулося засідання круглого столу

18 травня в рамках наукового семінару кафедри міжнародної економіки відбулося двадцять п'яте засідання круглого столу на тему «Освітня міграція: мотиви та пріоритети». Особливість проведення заходу – День вишиванки, дрес-код – вишиванка. У засіданні взяли участь представники різних закладів вищої освіти та наукових установ: ДУ «Інститут економіки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У День вишиванки на кафедрі міжнародної економіки відбулося засідання круглого столу 23 травня 2023

20 охоронних документів отримали у липні 2020-го винахідники НУХТ!

Протягом липня 2020 року у Державному підприємстві «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) завершене діловодство за 241 заявкою на винаходи на стадії формальної експертизи, за 200 заявками на винаходи на стадії кваліфікаційної експертизи, за 385 заявками на корисні моделі та за 146 заявками на промислові зразки. Серед оформлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

20 охоронних документів отримали у липні 2020-го винахідники НУХТ! 12 серпня 2020