Н У Х Т

Відкриваючи світ можливостей: про академічну мобільність здобувачам університету

06 листопада 2025

Відкриваючи світ можливостей: про академічну мобільність здобувачам університету

На запрошення кафедри іноземних мов професійного спрямування в університеті відбулася пізнавальна лекція, яку прочитала начальниця відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик. Темою зустрічі стала академічна мобільність – одна з ключових складових сучасної вищої освіти, що відкриває здобувачам освіти шлях до нових знань, досвіду та міжнародного співробітництва.

Здобувачів перших і других курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка ознайомили із суттю академічної мобільності, її видами та перевагами, а також із найвідомішими програмами, які надають можливість навчання або стажування за кордоном – Erasmus+, DAAD, Fulbright тощо.

Окрему частину зустрічі було присвячено підготовці аплікаційних документів. Лекторка поділилася порадами, як створити якісне резюме (CV), що відповідатиме міжнародним стандартам, та як написати мотиваційний лист, який підкреслить індивідуальність, мотивацію й готовність здобувача освіти до нових викликів.

Крім того, учасників лекції ознайомили з офіційним сайтом відділу міжнародних зв’язків(https://www.nuft.in.ua), де можна знайти всю необхідну інформацію про доступні програми мобільності, умови участі, дедлайни та зразки документів.

Зустріч пройшла змістовно, у дружній атмосфері, залишивши у здобувачів освіти чимало нових ідей і натхнення для участі у міжнародних освітніх можливостях.

Опублікований: 06-11-2025
Читайте також:
До обговорення сфери смарт-спеціалізації Київщини з виробництва інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживчими якостями долучилися наші фахівці

Завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна і доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Олександр Пупена взяли участь у онлайн-круглому столі з обговорення сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживчими якостями (функціонал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення сфери смарт-спеціалізації Київщини з виробництва інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживчими якостями долучилися наші фахівці 29 березня 2021

Нові горизонти: викладачі кафедри ресторанної і аюрведичної продукції продовжують професійний розвиток

Січень 2025 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції присвятили своєму професійному розвитку – поглибленню знань у сфері наукометрії та бізнес-процесів, ознайомленню зі сучасними цифровими рішеннями для дистанційного та змішаного навчання, удосконаленню навичок роботи з міжнародними базами даних, підвищенню ефективності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти: викладачі кафедри ресторанної і аюрведичної продукції продовжують професійний розвиток 03 лютого 2025

Вітаємо з Днем Українського Прапора та Днем Незалежності України!

Шановні викладачі, співробітники, здобувачі вищої освіти! Щиро вітаю вас із національними святами нашої державності – Днем Українського Прапора і Днем Незалежності України! Український Прапор сьогодні став символом свободи і незалежності, мужності і героїзму, слави й відродження не лише для нас, а й для всього світу. З ним йдуть у бій, його трима...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з Днем Українського Прапора та Днем Незалежності України! 23 серпня 2022

Фінішна пряма магістрантів освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

13 грудня 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний захист кваліфікаційних робіт магістрантів освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» денної форми здобуття вищої освіти. Науковий доробок здобувачів оцінювала екзаменаційна комісія у складі: голови ЕК, голови пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішна пряма магістрантів освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 17 грудня 2024