4 лютого 2022 року відбувся попередній захист магістерських робіт на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів. У режимі онлайн, оцінюючи готовність магістрантів до захисту, плідно працювала комісія у складі завідувача кафедри, професора Василя Пасічного та викладачів кафедри – професорки Ірини Шевченко, доцентів Оксани Топчій, Ігоря Страшинського, Олександри Гащук, Ольги Чернюшок, а також секретаря екзаменаційної комісії, доцента Олега Галенка.
На попередній захист здобувачі підготували демонстраційний матеріал, який відображає основні моменти, висвітлені в магістерській роботі та доповідь до нього. Усі здобувачі, які пройшли передзахист, за результатами перевірки дипломів системою Unichek на плагіат мають достатній рівень унікальності своїх кваліфікаційних робіт.
Комісія уважно вислухавши доповіді здобувачів, надала свої рекомендації щодо покращення та оформлення робіт до кінцевого захисту.
У час, що залишився до захистів здобувачі освіти удосконалять свої доповіді й презентації та підготують усі необхідні документи. Тож, підготовка до захистів магістерських робіт на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів продовжується.
Бажаємо успіхів майбутнім магістрам кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів!