Н У Х Т

Цінні інсайти від практика: гостьова лекція на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

14 жовтня 2024

Цінні інсайти від практика: гостьова лекція на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція завідувача відділу виробництва ТОВ «Чіпси Люкс» Євгена Строкача. Лекція «Виробництво картопляних чіпсів» була прочитана у рамках вивчення дисципліни «Технології харчових концентратів» для здобувачів вищої освіти третього курсу груп ТХ-3-3 і ТХ-3-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Здобувачі дізналися про вимоги до якості картоплі, призначення та параметри технологічних операцій виробництва чіпсів з картоплі. Лекція супроводжувалася мультимедійною презентацією, в якій лектор продемонстрував технологічне обладнання, встановлене на підприємстві, й розповів про особливості його роботи. Наприкінці лекції здобувачі мали змогу поставити фахівцю запитання.

Інформація лекційного заняття стане студентам у пригоді під час виконання курсового проєкту і кваліфікаційної роботи.

Лектор дисципліни, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса висловлює вдячність Євгену Строкачу за таку змістовну лекцію, бажає успіхів у професійній діяльності та сподівається на подальшу плідну співпрацю!

Опублікований: 14-10-2024
Читайте також:
Екзамен онлайн: успішний досвід

27 травня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися екзамени з дисципліни «Електронні системи в галузі» (лектор – доцент Олег Кузьмін) для здобувачів груп ХЧ-3-13ск і ХЧ-3-14ск за допомогою сервісу відеоконференцій «Zoom». Екзамен дозволив виявити належні теоретичні знання та рівень знань здобувачів. Вітаємо здобувачів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екзамен онлайн: успішний досвід 29 травня 2020

Готується до захисту дисертації ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Розроблення технології крекерів підвищеної біологічної цінності із застосуванням борошна амаранту та камеді акації» аспірантки Ольги Дзигар. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Оболкіна. Під час презента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту дисертації ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 березня 2019

Студенти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування – переможці Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

У Мелітополі на базі Таврійського державного агротехнологічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв», на якому НУХТ переможно представили студенти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інститу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування – переможці Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв» 25 травня 2018

З інноваційними рішеннями в упаковці знайомляться наші викладачі

На конференції «Інновації в упаковці», яка працювала у Києві 27 травня, розглядали тенденції ринку упаковки, тренди дизайну упаковки, сучасні технології пакування, інновації у збиранні та переробленні використаної упаковки. Інформацією про інноваційні рішення поділилися представники провідних виробників упаковки та пакувального обладнання – Dow, К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними рішеннями в упаковці знайомляться наші викладачі 02 червня 2021