Н У Х Т

Фахівці університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості»

30 жовтня 2018

Фахівці університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості»

29 жовтня 2018 р. викладачі університету, доцент Тетяна Янюк і професор Галина Поліщук взяли участь у засіданні експертної комісії конкурсу «Столичний стандарт якості» з оцінювання якості продукції і спроможності її виробництва на підприємствах, розташованих у м. Києві. Щорічний конкурс «Столичний стандарт якості» організовує і проводить Київська торгово-промислова палата за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Засідання експертної комісії відкрив президент Київської торгово-промислової палати Микола Засульський оглядом експозиції продукції, що була представлена на розгляд комісії конкурсу.

Під час розгляду експертних звітів Тетяна Янюк доповіла про результати   експертного оцінювання продукції ПрАТ «Оболонь», ТОВ «Київська макаронна фабрика», ТОВ «Столичний кондитер», ТОВ «АТА», а Галина Поліщук  – про організацію виробництва продукції на ПАТ «Київський маргариновий завод».

Усі представлені до участі у конкурсі харчові продукти вказаних підприємств здобули перемогу. Нагородження відбудеться у грудні 2018 року.

Бажаємо столичним підприємствам-переможцям конкурсу подальших успіхів і розвитку!

Опублікований: 30-10-2018
Читайте також:
Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів»

Інноваційний, новий, незвичний, дууууже цікавий, насичений, актуальний і перспективний – ось так можна коротко описати практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів», що за вже сталою традицією 23 квітня був проведений на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів у колаборації з вітчизняною компанією ТОВ «Українська кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів» 24 квітня 2024

На відеозв’язку із Сінгапуру: інсайти від фахівчині-практика для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Неймовірно тепла онлайн-зустріч відбулася на кафедрі готельно-ресторанної справи із випускницею Богданою Засєкіною. Слухачами гостьового лекторію «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності Сінгапуру» стали здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», викладачі й майбутні вступники. Богдана Засєкіна – одна з найуспішніших випуск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На відеозв’язку із Сінгапуру: інсайти від фахівчині-практика для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 26 лютого 2021

Удосконалення технології морозива із замінниками цукру у полі зору молодого науковця кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся міжкафедральний науковий семінар, на якому асистент Оксана Басс представила дисертаційну роботу «Удосконалення технології морозива із замінниками цукру» (науковий керівник – професор Галина Поліщук). Автором науково обґрунтовані технологічні рішення щодо удосконалення технології морозива: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення технології морозива із замінниками цукру у полі зору молодого науковця кафедри технології молока і молочних продуктів 19 грудня 2018

Триває співпраця Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого з ПрАТ «МХП»

У рамках співпраці НУХТ з ПрАТ «МХП» 6 червня провідна фахівчиня із залучення та розвитку молоді ПрАТ «МХП» Марина Шептицька завітала на кафедру технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, де зустрілася з викладачами кафедри та здобувачами освіти, які навчаються в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває співпраця Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого з ПрАТ «МХП» 11 червня 2024